Borsa, Ekonomi Siteleri Kavgaya Tutuştu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Borsa, Ekonomi Siteleri Kavgaya Tutuştu

Son dönemler skandal iddialara gündem oluyor. Bazı ekonomi sitelerinin para karşılığı haber yaptığı, bazılarının ise para karşılığı haber kaldırdığı iddia edildi.

Son Dakika 24 Eylül 2022 12:16 0
Borsa, Ekonomi Siteleri Kavgaya Tutuştu

Ekonomi sitelerinde neler oluyor?

Son dönemler ekonomi sayfaları açısından oldukça harketli geçiyor. Borsa sayfaları, iş dünyasından haber yapan sayfalar adeta bir birine girdi. Ardı ardına yapılan haberler sonrası gündem olan iddialar cevaplanmaya mahkum. 

PARA KARŞILIĞI HABER YAZILIYOR

İddialarda para karşılığı haber yazıldığı, bir miktar para gönderilmesinden sonra şirket hakkında olumlu haberler yayınlandığı iddia edildi. Tarifenin 5 bin liradan başladığı, bu paralar karşılığında haberler yapıldığı, şirket hakkında yapılan olumlu haberlerle borsada şirkete yatırımcı çekildiği iddia edildi.

PARA KARŞILIĞI HABER KALDIRMA

Bazı sayfaların ise önce bir şirket hakkında olumsuz haber yazdığı ve daha sonra borsada olan bu şirketin sahipleri ile iletişime geçerek para karşılığında haberi kaldırabileceklerini söylediği, bu şekilde şirketlerin haraca bağlandığını iddia etti. Önce olumsuz haber yapıp daha sonra haberi kaldırmak için tarifenin 200 binlerde olduğu iddia edildi.

NELER OLUYOR?

Bu şekidle haberler son dönemlerde gündemde oldukça fazla yer almaya başladı. Bu konuda artık bir şeyler yapılması gerekmektedir. 

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç