Borcu Olanlara Yeni Kampanya: Akbank'tan Borç Kapatma Kredisi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Borcu Olanlara Yeni Kampanya: Akbank'tan Borç Kapatma Kredisi!

Borcu olup da ödemekte zorluk çeken vatandaşlara müjdeli haber Akbank'tan geldi! Akbank, yeni borç kapatma kredisini açıkladı! İşte haberin detayları...

Kredi 5 Mart 2024 0
Borcu Olanlara Yeni Kampanya: Akbank'tan Borç Kapatma Kredisi!

Milyonlarca vatandaşa borç kapatma kredisi müjdesi geldi. Son dönemde ekonomik olarak zorlanan vatandaşlar borçlarını çevirmekte zorlanırken bankalara olan borçlarda artmıştı.

Kredi borcu olan kişiler için beklenen güzel haberi Akbank duyurdu. Akbank borç kapatma kredisi ile bankalara olan ihtiyaç kredisi borçlarını tek bir çatı altında toplamak ve tüm borçlarını 36 aya kadar vadelendirerek çok daha kolay bir şekilde ödemek isteyen müşterilerine kolaylık sağladı.

AKBANK BORÇ KAPATMA KREDİSİ FAİZ ORANI NE KADAR, YÜZDE KAÇ?

Türkiye'nin en büyük özel bankalarından biri olan Akbank tarafından yapılan açıklamada "Borç Transferi Kredisi ile tüm ihtiyaç kredileriniz tek çatı altında! Borç Transferi Kredisi ile tüm bankalardaki ihtiyaç kredilerinizi tek çatı altında toplayabilir; cazip faiz oranları ve 3 aya kadar erteleme seçeneğiyle ödemelerinizi rahatça yapabilirsiniz." denilerek 3 ay ertelemeli borç kapatma kredisi verileceği ilan edildi. Kredi başvuru şartları ise şu şekilde açıklandı:

borc-kredrisi.jpg

Faiz oranlarının; kredi tutarı, kredi vadesi, müşteri risk skoru ve benzeri nedenlerle kişi özelinde değişebildiğini bilmenizi isteriz. Talep ettiğiniz vade ve tutara göre size özel sunulan faiz oranları hakkında Akbank Mobil, Müşteri İletişim Merkezi ve şubelerimizden bilgi alabilirsiniz.

Akbank tarafından kredi bağlantılı sigorta içermeyen bir sözleşme de teklif edilerek, kredi bağlantılı hayat sigortası sunulması halinde, dilerseniz kredinizi hayat sigortalı veya sigortasız olarak kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Kredi faiz oranlarının sigorta tercihine göre değişkenlik gösterdiğini ve prim ile diğer poliçe şartlarının sigorta şirketlerince belirlendiğini bilmenizi isteriz. 3 ay erteleme fırsatıyla sunduğumuz Borç Transferi Kredisi’ne Akbank Mobil, 444 25 25 Müşteri İletişim Merkezimiz ve tüm şubelerimizden başvurabilirsiniz.

Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde azami vade; 50.000 TL ve altındaki tutarlarda 36 ay, 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki tutarlarda 24 ay, 100.000 TL üzerindeki tutarlarda ise 12 ay olduğunu belirtmek isteriz. Azami kredi vadesi belirlenirken, mevzuatta belirlenen sınırlamalar doğrultusunda müşterinin varsa mevcut kredilerinin bakiyesi de dikkate alınabileceğinden azami vadeler değişebilecektir.

Bu şartları yerine getiren kişiler Akbank'tan borç kapatma kredisi çekebilecekler. Kredi faiz oranı kişinin kredi notuna göre belirlenmekte olup bu nedenle değişkenlik göstermektedir. Yüksek kredi notu olanlar daha düşük faiz oranı ile ihtiyaç kredisi çekerken daha düşük not ortalaması olan kişilerin riski yükseldiği için faiz oranı da yükseltilmektedir.

Tüm kredi kampanyalarından anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç