Bomba iddia: 'Muharrem İnce adaylıktan çekilecek'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bomba iddia: 'Muharrem İnce adaylıktan çekilecek'

Seçimlere 3 gün kala Gazeteci Aytunç Erkin bomba bir iddiada bulundu ve İnce'nin adaylıktan çekildiğini açıklayacağını iddia etti.

Seçim 11 Mayıs 2023 11:08 0
Bomba iddia: 'Muharrem İnce adaylıktan çekilecek'

Muharrem İnce adaylıktan çekiliyor iddiası.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı İnce'nin dün sağlık sorunu yaşadığı iddia edilmiş ve bu sağlık sorunları nedeniyle Manisa ile İzmir mitinglerinin iptal edildiğine yer verilmişti. İddialarda İnce'nin kalp krizi riskine karşı dilaltı hapı aldığı ve doktorların dinlenmesini tavsiye ettiği, bu nedenle İnce'nin Ankara'ya döndüğü belirtilmişti.

Bu iddialar sosyal medya üzerinde gündem olurken bir son dakika haberi daha geldi. Sözcü TV’de Ebru Baki’nin sunumu ile yayınlanan ‘Para Politika’ programına konuk olan Gazeteci Aytunç Erkin, burada dikkat çeken bir son dakika açıklamasında bulundu.

İddiasında Erkin, Muharrem İnce’nin dün gece kurmaylarıyla bir görüşme gerçekleştirdiği ve görüşmede adaylıktan çekilelim görüşünün ağır bastığı iddia edildi.

İnce’nin bir otelde 11 yakın çalışma arkadaşıyla bir toplantı yaptığını ifade eden Erkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bu 11 isimden 8’i seçimin ikinci tura kalmayacağını bu nedenle çekilme yönünde karar alınması gerektiğini İnce’ye aktarıyor. Bunun üzerine İnce ‘bunu bir düşünelim’ diyor. Şuan partinin genel merkezine gidiyor ve bu konuda ilerleyen saatlerde bir açıklama yapacak”

KILIÇDAROĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Muharrem İnce ile dün bir görüşme gerçekleştiren Kılıçdaroğlu'nun sözlerini aktaran Candaş Tolga Işık, Kılıçdaroğlu'nu ilk defa bu kadar sinirli gördüğünü söyleyerek, "Muharrem İnce'ye yönelik iddialara, "Bu operasyoncu pislikleri Türkiye gündeminden çıkartmalıyız. Bu montajlarla uğraşanları çöpe atmamız lazım. Şantajcılara, montajcılara lanet olsun. Hepsi istihbarat örgütlerinin eline düşmüşler, canları cehenneme" dediğini aktardı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç