Bomba Bitcoin Tahmini Geldi: İşte BTC, Ethereum, Avax, Xrp Fantom Yorumları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bomba Bitcoin Tahmini Geldi: İşte BTC, Ethereum, Avax, Xrp Fantom Yorumları

Son dakika haberi: Kripto paralarla ilgili son dakika tahmini geldi. Gelen son dakika açıklamasında flaş bir tahmin yayınlandı.

Kripto Paralar 14 Haz 2022 00:37 0
Bomba Bitcoin Tahmini Geldi: İşte BTC, Ethereum, Avax, Xrp Fantom Yorumları

Ünlü ekonomistten kripto parada bomba tahmin: 11 bin hatta 9 bin dolar.

Youtube kanalı üzerinden bir canlı yayın başlatan üekonomist Selçuk Geçer dikkat çeken ifadeler kullandı. Geçer yaptığı açıklamada kripto paralarla ilgili dikkat çeken tahminini yaptı.

KRİPTO PARALAR ÇAKILDI

Son dönemlerde kripto paralarda yaşanan çöküş son dönemlerde oldukça arttı ve son 1 hafta içinde kripto paralar yüzde 20'den fazla değer kaybetti. En büyük kripto para olan Bitcoin 23 bin 296 dolara kadar gerileyerek son 1,5 yılın en düşük seviyelerine gerilerken Ethereum fiyatı da 1246 dolara kadar gelerek yine aynı süreçteki en düşük seviyeye kadar gerilemiş oldu.

BİTCOİN'DE BOMBA TAHMİN

Kripto paralarla ilgili bir tahmin yayınlayan Selçuk Geçer, şu ifadeleri kullandı: "Önemli bir haftaya girdik. Önemli bir gündem. Bu arada Fed 15-16'sında toplanacak ve kararlarını verecek. Ama çok çok önemli bir ayrıntı var burada. Nedir o ayrıntı. 175 baz puanlık bir faiz artırımı. Önümüzdeki 3 ay içerisinde gelecek. 3 ayda 175 baz puan faizler artacak. 

Yani 50 baz puanlık faiz artırımı beklentisi vardı ya . Hayır artık 75 baz puanlık bir faiz artırımı beklentisi var. Bu 75 baz puanı 3. ayda mı yoksa ilk ayda mı yaparlar onu bilmiyorum. Ama piyasaların sert bir satış dalgasına maruz kalmasının temel nedeni bu. Yani 175 baz puanı şu anda piyasalar fiyatlıyor. Peki 150 baz puanı fiyatlarken şimdi niye 175 baz puanı fiyatlıyorlar. Arkasında gelen yüksek enflasyon yatıyor. Enflasyon beklentilerin üzerinde gelebilir demiştik ve yüksek geldi. Dolayısıyla bunu etkisi çok fazla. Tahvil faizleri çok yükseldi. Dolar da yükseldi. 

Bitcoin nereye gidiyor. Ne oluyor. Bitcoin 23 bin seviyesine geldi. Bence çok kritik. 28 bini aşağıya kırmış olması önemli. 28 bin kırılmasaydı 48 bin diyorduk. 28 binin kırılması, hatta 25 binin kırılması sanki böyle bir 11 binleri işaret ediyor. Hatta 9 bin seviyeleri bile görülebilir. dikkatli olalım.

"BİR KRİTİK SEVİYE DAHA VAR"

BTC bence battı seviyeleri bu değil. Eğerki dip burasıysa iyi. Ama dip bana göre burası olmayabilir. Altta bir kritik seviye daha var. 18 bin 19 bin seviyesi. Orada tutunabilirse kendisini yine 30 binin , 40 binin üzerine atabilir. Eğer ki 32 bine kadar kırarsa o zaman 48 e gider. Ama ABD enflasyonu ve Fed'in faiz artırımları noktasında Bitcoin'in işi birazcık zorlaşmış gibi görünüyor. 

BANA GÖRE 19 BİN

Geçer açıklamasının devamında "Bana göre 19 bin göründü. Hatta ben bu seviyeleri söyleyince bana gülenler vardı. 35 binlerdeyken 28 bini işaret etmiştim. 25 binin kırılıyor görülmesi, hala kırılmadı biraz daha altında kalması gerekiyor. Ama biraz daha kalırsa sarkma 18-19 bine kadar gider. 20 binin altı panik havası yaratır. Oralarda biraz kalır. Eğer 18 bin kırılırsa 11 bini konuşuruz. Çok dip seviyeler görebiliriz.

UZUN VADEDE 100 BİN DOLAR OLACAK

"Uzun vadede ne olacak Bitcoin ? sorusunun cevabı bende 100 bin doları ben çok net görüyorum. Bitcoin bana göre 2023 sonunda ve 2024 ortalarında çok sürpriz seviyelere gelecek. 100 bin dolar falan komik kalabilir arkadaşlar. 100 binli seviyeler bence 2023'ün ilk ve ikinci çeyreğinde yüksek seviyeler görülebilir.

Ethereum'da binli seviyelerde. 400 dolar görülebilir. Awax'ta 4 dolar seviyesi görülebilir. Ama bunlar müthiş alım fırsatı. Kripto koşun alın demiyorum yatırım tavsiyesi vermiyorum. 150 doları görmüş Avax 4 dolardan alınır mı size bırakıyorum. 70 bin doları gören Bitcoin 9 bin dolara düşerse alınır mı , Ethereum 4 bin doları görmüş 400 dolara düşmüş alınır mı? size bırakıyorum. Uzun vadede ben hiç düşünmem arkadaşlar. Xrp çok dip seviyelerde. Biraz daha geri gidebilir. 

Fantom, Algo çok puan kaybetti. Buralar fırsat vermeye başladı. Biraz daha geri gelebilir. Bitcoin'i takip edin 19 bin seviyesi kritik. 19 bini kırarsa aşağı 9 bine kadar düşebilir. Ama oradan aşağıya düşmez."

İşte Selçuk Geçer'in yayınladığı videosu:

Not: Haber, Finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com kripto paralarda yatırım tavsiyesi vermez. 

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç