Bomba Bitcoin Tahmini Geldi: '250 Bin Dolar Olacak'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bomba Bitcoin Tahmini Geldi: '250 Bin Dolar Olacak'

Son dakika haberi: Kripto para piyasaları ile ilgili yeni değerlendirme geldi. Draper, nedenini açıklayarak Bitcoin tahmininde bulundu.

Kripto Paralar 20 Kasım 2022 10:59 1
Bomba Bitcoin Tahmini Geldi: '250 Bin Dolar Olacak'

Bitcoin'de bomba tahmin: 250 bin dolar olacak.

Geçen sene Kasım ayındna itibarne ciddi bir düşüş içine giren, 67 bin dolar seviyelerinden yüzde 76 düşüşle 16 bin 500 dolarlara kadar gerileyen Bitcoin'de yeni ralli beklentileri oluşmuşken FTX krizi yaşandı. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir iolan FTX'in iflas etmesinden sonra yeniden düşüşe geçen kripto paralarda yeni rali beklentisi hakkında açıklamalar gelmeye devam ediyor. 

Risk sermayedarı olna Tim Draper yaptığı açıklamada en büyük kripto para birimi olan Bitcoin'in 250 bin dolardan fazla rakama ulaşacağını söyledi. Draper açıklamasında BTC'nin şimdiki seviyesinden yüzde 1400 yukarı çıkacağını söyledi.

Bu seviyelere gelinmesi için bir şeyler olması gerekiyor. Bunu da açıklayan Draper, bunun en büyük kaynağının , insanların bir yerden sonra temel ihtiyaçlarını da kripto paralarla alacağı için ciddi yükseliş olacağını söyledi. 

Perakende harcamaların yüzde 80'lik kısmının kadınlar tarafından yapıldığını söyleyerek sözlerini sürdüren Draper, kadınların son dönemlerde daha fazla kripto para cüzdanı açtığını söyledi. Kadınların BTC ödemeleri ile indirim alabileceklerini farketmesinden sonra fiyatların katlanarak artacağını söyledi. 

FTX'in iflas etmesi hakkında da değerlendirmede bulunan Draper, “Bir endüstri oyuncusu olarak, merkezi olmayan şeylere yatırım yapmak istiyorum. DAO’lar (merkezi olmayan özerk kuruluşlar) gibi, merkezi olmayan olma fırsatına sahip gibi görünen her şeyde büyük fırsatlar olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
22000 i kirsinda sknra 250 bini düşünüruz