Bolu'da zincirleme kaza: 6 kişi yaralandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bolu'da zincirleme kaza: 6 kişi yaralandı

Son dakika: Bolu TEM Otoyolu'ndan bir son dakika haberi geldi. 5 aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi hafif şekilde yararlandı.

Yerel Haberler 19 Nisan 2023 12:54 0
Bolu'da zincirleme kaza: 6 kişi yaralandı

Son dakika: Bolu'da TEM Otoyolu'nda zincirleme kaza meydana geldi.

Bolu TEM Otoyolu'ndan bir son dakika haberi geldi. 5 aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi hafif şekilde yararlandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Çaydurt mevkiinde meydana geldi. Ankara istikametine giden 1 hafif ticari araç ve 4 otomobil çarpıştı. Kazada, araçlarda bulunan 6 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan zincirleme trafik kazası neticesinde yolun Ankara istikametinde ulaşım tek şeritten sağlanabildi. Bayram tatili için yola erken çıkanların oluşturduğu yoğunluk kaza yoğunluğuyla da birleşince yaklaşık 5 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Polis ve karayolları ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucu yol yeniden 3 şeritti olarak trafiğe açıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç