Bolat'tan TGS ve Taşeron İşçilere 5 Bin TL Bayram Harçlığı Müjdesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bolat'tan TGS ve Taşeron İşçilere 5 Bin TL Bayram Harçlığı Müjdesi

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, TGS ve taşeron işçilere bayram ikramiyesi müjdesini verdi.

Ekonomi 15 Nisan 2022 10:41 0
Bolat'tan TGS ve Taşeron İşçilere 5 Bin TL Bayram Harçlığı Müjdesi

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat'tan bir son dakika açıklaması geldi. Bolat'ın açıklaması TGS ve taşeron çalışanları sevindirdi.


Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat bir son dakika açıklamasında bulundu. Bolat yaptığı açıklamada, TGS Yer Hizmetleri bünyesinde çalışmakta olan personeller için verdiği iftarda personellere ikramiye müjdesini verdi.


1300 YENİ PERSONEL ALINACAK

Programda konuşan Bolat, THY bünyesinde önümüzdeki dönemlerde farklı pozisyonlarda çalıştırmak üzere 1300 personel alınacağını söyledi. 1000 kabin memuru alımı yapılacağını söyleyen Bolat, 100 pilot, 100 de diğer kadrolara alım yapılacağını söyledi ve maaşlarda da yüzde 85'lik zam yapıldığını söyledi. Bolat, "Göreve geldiğimde bu yılın bütçesi zaten hazırdı ve iyi yapılmış bir bütçeydi. 2022'nin biraz zor bir yıl olacağı baştan belliydi. Pandeminin bu yıl biteceğini hemen hemen tahmin ediyorduk. Şimdi yavaş yavaş 2019'un rakamlarını yakalamaya başladık. Aslında bu yıl, 2019'un yüzde 10 gerisinde rakamlar bekleniyordu ama şu an hamdolsun iyi gidiyor" dedi.


İŞÇİLERE İKRAMİYE MÜJDESİ

Bolat yaptığı açıklamada , TGS Yer Hizmetleri ve 5M Yer Hizmetleri gibi bütün taşeron firma çalışanlarına 5 bin lira seviyesine kadar ikramiye verileceği müjdesini verdi. İftarda gelen bu müjde çalışanları oldukça sevindirdi.


BAYRAM'DAN ÖNCE HESAPLARA YATACAK

İftar programında söz konusu müjdeyi veren Bolat, 5 bin liralık ikramiye ödemelerinin bayramdan önce hesaplara yatacağını söyledi. Yoğun kar yağışının olduğu dönemde çalışanların üstün çaba sarf ettiğini ve bu gayretlerinden dolayı Ramazan Bayramı'ndan önce belirlenen ücretlerin ikramiyelerin hesaplara yatırılacağını söyledi. “Kazandıkça beraber kazanacağız” diyerek sözlerini tamamlayan Bolat, bu açıklaması ile büyük alkış topladı.


Diğer kurumlarda çalışan işçiler de ikramiye ödemesi istiyor. Siz hangi kurumdan ikramiye bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç