BMW ve Mercedes'e Rakip Olacak: Harika Tasarımlı Yeni BeyonCa Opus 1 Tanıtıldı:
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

BMW ve Mercedes'e Rakip Olacak: Harika Tasarımlı Yeni BeyonCa Opus 1 Tanıtıldı:

BMW, Mercedes, Audi ve Porsche'ye yeni bir rakip araba şirketi kuruldu. İşte banttan inen ilk araç:

Taşıt 31 Ekim 2022 08:37 0
BMW ve Mercedes'e Rakip Olacak: Harika Tasarımlı Yeni BeyonCa Opus 1 Tanıtıldı:

Mercedes, BMW, Audi ve Porsche'ye rakip yeni otomobil markası çıktık.

BeyonCa adı ile yeni bir otomobil firması kuruldu. Lüks araç olarak piyasaya çıkacak bu marka altındaki araçların BMW, Mercedes, Audi ve Porsche'ye rakip olmasının beklendiği bildirildi. 

İLK ARACI OPUS 1

BeyonCa 'nın ilk modelinin tanıtımı ise yapıldı. Yapılan tanıtımda aracın ilk modelinin Opus 1 olduğu görüldü. Oldukça etkileyici bir dış tasarıma sahip olan aracın Renault destekli olarak üretildiği öğrenildi. 

PROJENİN BAŞINDA VW ÇİN ESKİ BAŞKAN YARDIMCISI VAR

Renault destekli Çinli lüks elektrikli araç markası BeyonCa tarafındna üretilen Opus 1'in başında ise Volswagen Çin'in eski başkan yardımcısı Weiming Soh olduğu öğrenildi. 

DIŞ TASARIMI OLDUKÇA ETKİLİ

Aracın dış tasarımındaki estetik ve keskin hatlar , araç severlerin dikkatini oldukça çekti. Aracın lüks sınıfta olması birçok kişinin arabaya bakmamasına neden olurken lüks araç tutkunları ise aracın Türkiye'ye gelmesi için bekleyişe geçti.

Söz konusu araç ile ilgili sosyal meyda hesabı üzerinden bilgilendirme yapan Gazeteci Emre Özpeynirci, "Bu da Mercedes, BMW, Audi ve Porsche'ye rakip olarak çıkan Renault destekli Çinli lüks elektrili araç markası BeyonCa ve ilk modeli Opus 1. Başında da VW Çin'in eski başkan yardımcısı Weiming Soh var." ifadelerini kullandı.

Aracın Türkiye'ye ne zaman geleceği, fiyatının ne olacağı ise henüz belli değil.

Finans7.com'u takipte kalarak taşıt haberlerinden , gündem, finans, ekonomi, emlak, banka kredi haberlerinden haberdar olabilirsiniz.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç