BluTV Ücretlerine %100 Zam Geldi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

BluTV Ücretlerine %100 Zam Geldi!

Son zamanlarda her şeye gelen zamlardan BluTV'de nasibini aldı! BluTV abonelik ücretlerine %100 zam geldi! İşte yeni fiyatlandırma ve detaylar...

Ekonomi 14 Ağu 2023 11:07 0
BluTV Ücretlerine %100 Zam Geldi!

Son dönemde artan enflasyon ve döviz kurlarındaki yükseliş, birçok sektörü etkilerken medya ve eğlence sektörü de bundan nasibini aldı. Özellikle dijital yayın platformları, üyelik ücretlerindeki artışla gündeme geldi. Bu bağlamda, Türkiye'nin önde gelen dijital dizi ve film izleme platformu BluTV de aylık abonelik ücretinde değişiklik yaptı.

BluTV, abonelerine sunduğu içerikleri uygun fiyatlarla sunma politikasına rağmen, ekonomik şartlardaki değişiklikler nedeniyle aylık abonelik ücretini güncelledi. Daha önce aylık 49,90 TL olan abonelik ücretini 99,90 TL'ye çıkaran platform, böylelikle ücretlerinde yüzde yüz bir zam gerçekleştirmiş oldu.

Aylık ücret artışının yanı sıra, BluTV yıllık abonelik ücretinde de yükseltmeye gitti. Yıllık abonelik ücreti, önceki ayda 49,90 TL'den başlayan fiyatlarla sunulurken, bu fiyat 598,80 TL'ye yükseldi.

Türkiye'nin en popüler dijital yayın platformlarından biri olan BluTV'nin bu ücret değişikliği, abone sayısına nasıl yansıyacağı merak konusu olmuş durumda. Kişiler yarın itibariyle bu ücret değişikliğinden etkilenecek. Vatandaşların bu ücretlerden haberdar olması ve ödemelerini bu şekilde planlaması oldukça önemli olmakta.

Ekonomik dalgalanmaların ve enflasyonun etkisiyle birlikte, dijital platformların abonelik ücretlerindeki artış trendinin devam edip etmeyeceği ise ilerleyen dönemde belli olacak.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç