Bloomberg'den Bitcoin tahmini geldi: Fiyatın 50 bin dolar olacağı tarihi açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bloomberg'den Bitcoin tahmini geldi: Fiyatın 50 bin dolar olacağı tarihi açıkladı

Son dakika haberi: Bloomberg bir açıklama yaptı ve BTC'nin yarılanma döngüsü ile birlikte yeniden yükseleceğini söyledi.

Kripto Paralar 24 Nisan 2023 09:07 0
Bloomberg'den Bitcoin tahmini geldi: Fiyatın 50 bin dolar olacağı tarihi açıkladı

Son dakika: Bloomberg'den kritik kripto para analizi ve BTC tahmini geldi.

Kripto para analistlerinin yaptıkları son değerlendirmeye göre BTC'nin, yeni jetonların arzını azaltacak yarılanma hamlesi ile birlikte gelecek sene 50 bin doların üzerini görebileceğine yer verildi.

2021 yılında tarihinin en yüksek seviyesini gören, daha sonra hızlı şekilde gerileyen Bitcoin, 31 Aralık tarihinden bu yana yüzde 70'e yakın bir değer kazancı yaşadı. Yaşanan yükselişten sonra bir değerlendirme geldi. Bloomberg Intelligence ve Matrixport tarafından yapılan değerlendirmeye göre 30 bin dolar üzerine çıkmakta zorlanan Bitcoin'in yarılanma ile birlikte en az yüzde 78'lik bir yükselişe girebileceği, bu potansiyele sahip olduğu bildirildi.

Yarılanma ile birlikte Bitcoin madencilerinin üretimleri karşılığında aldıkları jeton miktarı yarına düşecel. 4 yılda bir gerçekleşen yarılanma, 2024 yılı Nisan ayında gerçekleşecek ve BTC arzını 21 milyon token ile sınırlama sürecinin bir parçası olacak.

SON 3 YARILANMADAN SONRA REKOR KIRDI

Bitcoin son 3 yarılanmasından sonra her seferinde rekor kırdı. Bloomberg Intelligence Analisti Jamie Douglas Coutts yaptığı açıklamada önceki yarılanmalardan farklı olarak 2024 yılında yapılacak yarılanmanın fiyatlamasının şimdiden yüzde 50'lik kısmının fiyatlandığını söyledi. Coutts yaptığı açıklamada 1 sene sonra, Nisan 2024'te BTC'nin 50 bin dolara çıkmasını beklediğini söyledi ve “Bitcoin döngüleri, yarılanmadan yaklaşık 12-18 ay önce dip yapıyor” dedi.

BİTCOİN 65 BİN DOLAR OLACAK

Geçmişteki yarılanmalara benzer şekilde döngü yapısı oluyor. Matrixport Araştırma Direktörü Markus Thielen ise yaptığı son dakika açıklamasında gelecek seneye kadar Bitcoin'in 65 bin 623 dolar seviyesinde olacağını söyledi.

BTC NE KADAR?

Gelen son dakika verilerine göre Bitcoin 27 bin 681 dolar seviyesinde seyrediyor. Ethereum ise 1859 dolar seviyesinde seyrediyor.

Finans7.Com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç