Bloomberg Açıkladı: İşte Erdoğan'ın 2023 Seçimlerindeki En Büyük Rakibi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bloomberg Açıkladı: İşte Erdoğan'ın 2023 Seçimlerindeki En Büyük Rakibi

Son dakika haberi: ABD merkezli medya kuruluşu Bloomberg, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en büyük rakibini açıkladı.

Siyaset 3 Haz 2022 22:42 0
Bloomberg Açıkladı: İşte Erdoğan'ın 2023 Seçimlerindeki En Büyük Rakibi

ABD merkezli medya kuruluşu açıkladı: Erdoğan'ın seçimlerde tekrakibi var.

Amerika Merkezli Medya Kuruluşu Bloomberg bir son dakika haberi yazdı. Söz konusu haberde 2023 seçimleri için bir analiz yapıldı. Bugün açıklanan enflasyon rakamlarından sonra yapılan değerlendirmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimlerde tek rakibinin olduğunu söytledi.

MUHALEFET HALA BİR RAKİP BELİRLEMEDİ

Söz konusu haberde muhalefet partilerinin henüz bir rakip belirlemediğine  dikkatler çekildi ve “Parlamenter sisteme dönmek isteyen altılı masa olarak da bilinen muhalefetin oluşturduğu koalisyon henüz 2018’de bütün gücü alan Erdoğan’ın karşısına bir aday koymadı” ifadelerine yer verildi.

20 YILLIK İKTİDARIN EN ACİL TEHDİDİ

Son dönemde enflasyonun ciddi oranda arttığı ve 20 yıllık iktidarda şimdinin en acil tehdidinin bu olduğuna yer verilirken anketlerde bu durumun AK Parti ile Erdoğan'a desteği düşürdüğüne de yer verildi.

TÜM DÜNYADA FİYATLAR ARTIYOR

Söz konusu makalede tüm dünyada korona sonrası tedarik zincirinde yaşanan sıkıntıların savaş sonrasında daha da kötüleştiğine ve tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de sıkıntıların yaşandığına yer verildi. Haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı8n merkez bankasına yaptığı müdahaleler ve faiz açıklamasına da yer verildi ve “Normalde, enflasyon bir ekonomi için sorun olmaya başladığında merkez bankası faizi artırır ve fiyatları indirmeye çalışır. Fakat Türkiye tam tersini  yaptı” ifadelerine yer verildi.

"CEZAEVİNE GİRMEZSE..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emlak ve inşaat sektörü bazlı bir büyüme modelini izlediğine yer verilen haberde , “Erdoğan büyük ekonomik deneyini yani yüksek faizin yüksek enflasyona sebep olduğuna dair okuduğunuz bütün ekonomi kitaplarındaki düşüncenin tersini durdurmak için hiçbir sinyal vermiyor. Muhalefet partileri de göreve gelirlerse merkez bankasının güvenilirliği ve bağımsızlığını sağlama vaadinde bulunuyorlar. Bunu cezaevine girmezlerse yapabilirler” ifadeleri kullanıldı ve Ekrem İmamoğlu hakkında devam eden dava nedeniyle cezaevine girme ihtimali olduğuna yer verildi ve Canan Kaftancıoğlu'na verilen cezalar da hatırlatıldı.

TEK RAKİBİ

Haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimlerde en büyük ve tek rakibinin ekonomi olduğuna yer verildi. 

SEÇİM ANKETİ SONUCU GELDİ

3 anket şirketi tarafından seçim anketi yapıldı ve sonuçlar açıklandı. Anket sonuçları ve partilerin oy oranları için TIKLAYIN

Erdoğan-Kılıçdaroğlu, Erdoğan-Mansur Yavaş, Erdoğan-İmamoğlu anketi sonucu için TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç