Black Friday Ne Zaman? İşte 2022 Kara Cuma İndirim Günleri
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Black Friday Ne Zaman? İşte 2022 Kara Cuma İndirim Günleri

2022 yılı Black Friday indirimleri için tarih belli oldu. İşte 2022 yılı Kara Cuma indirim günleri.

Finans Magazin 7 Eylül 2022 15:25 0
Black Friday Ne Zaman? İşte 2022 Kara Cuma İndirim Günleri

2022 Kara Cuma indirimleri ne zaman?

Tüm dünyada teknoloji , ev eşyası ve mobilyalar başta olmak üzere tüm eşyalarda indirimlerin başladığı ve Black Friday adı verilen büyük indirimlere kısa süre kaldı. İndirimlere kısa süre kala vatandaşlar, indirimlerin ne zaman olacağını araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda Black Friday indirimleri hakkında detaylı bilgilere yer verdik. Peki Black Friday ne zaman? İndirimler ne zaman başlayacak? Hangi ürünlerde indirimler olacak? Ne kadar indirim olacak?

Türkçe'ye Kara Cuma olarak çevrilen Black Friday indirimleri her sene Kasım ayında yapılıyor.

EN ÇOK İNDİRİM BEKLENTİSİ TEKNOLOJİDE

Elektronik ürünler almak isteyen vatandaşlar, her sene Black Friday indirimlerini bekliyor. Normal zamanda alacağı fiyattan daha ucuza ürünü almak isteyenler , indirim günleri internet üzerinden, Black Friday indirim günlerine katılan e ticaret sitelerine akın ediyor ve bu ürünleri almaya çalışıyor. Vatandaşlar telefon, televizyon, bilgisayar, tablet, akıllı saat, kulaklık, ses sistemi ve daha birçok elektronik üründe indirimleri bekliyor.

Bunların yanı sıra saç kurutma makinesi, tıraş makinesi, saç düzleştirici maşa gibi ürünlerde de indirimler olacak.

EV EŞYASINDA İNDİRİM

Mutfakta işinizi kolaylaştıracak ürünlerde ciddi indirimler bekleniyor. Buzdolabı, çamaşır makinesi, mutfak robotu, fırın, mikser, kahve makinesi, fritöz, kettle, çaycı gibi ürünlerde önemli indirimler bekleniyor.

BLACK FRİDAY 2022 NE ZAMAN?

Black Friday indirimleri için tarih belli oldu. Edinilen bilgilere göre indirimin 25 Kasım 2022 Cuma günü başlayacağı ve bugün geçerli olacağı öğrenildi. İndirimler başlayınca haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç