Biz Yarım Taktık Siz Çeyrek Altın Kavgasında 2. Raunt
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Biz Yarım Taktık Siz Çeyrek Altın Kavgasında 2. Raunt

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde meydana gelen olayda siz çeyrek taktınız biz yarım taktık kavgasının ikincisi yaşandı.

3.Sayfa 12 Tem 2022 13:07 0
Biz Yarım Taktık Siz Çeyrek Altın Kavgasında 2. Raunt

Biz size yarım taktık siz niye çeyrek taktınız kavgası.

Kocaeli'de 2 hafta önce yaşanan feci olayın ardındna bir olay daha meydana geldi. 2 hafta önce KAndıra'da bir düğüne giden Şencan ailesi, gelin ile damada mutluluklar dileyerek onlara çeyrek altın taktı. Karşı taraf ise bu durum karşısında şaşkınlık geçirdi ve biz size düğünde yarım altın takmıştık siz neden çeyre ktakıyorsunuz? diye laf attı.

Ailenin de karşılık vermesi üzerine düğünde tartışma çıktı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada yumrukların tekmelerin ardından silahlar konuştu ve Gülten Şencan ile Tarım Öztürk ve Tayfur Dağtekin tabanca ile vuruldu ve ortalık kan gölüne döndü. Yaşanan o arbede sırasında eşi Yılmaz Şencan'ın silahından çıkan kurşunla Gülten Şencan ağır halde yaralandı.

Hastaneye kaldırılan Şencan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

BAYRAMDA YİNE KAVGA ÇIKTI

Yaşanan kavga sonrasında iki aile ilk defa bayramda karşılaştı. Kurban Bayramı'nda ziyaretler sırasında iki aile karşılaştı. İki ailenin karşılaşması yine kavga çıkardı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürewde büyüdü ve kavgaya çıktı.

Çıkan kavgada taraflar bir birine girdi. Bölgeye hemen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen ekipler, zorlansa da trafları ayırmayı başardı. Polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri aldı ve olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç