Bitsubishi Coin Öyle Bir Yükseldi ki... Terra Luna'nın Tahtını Ele Geçirdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bitsubishi Coin Öyle Bir Yükseldi ki... Terra Luna'nın Tahtını Ele Geçirdi

Son dakika haberi: Terra Luna'nın tahtına yeni bir kripto para geçti. BITSU'da bir günde yüzde 4500'den fazla yükseliş görüldü.

Kripto Paralar 18 Mayıs 2022 23:47 0
Bitsubishi Coin Öyle Bir Yükseldi ki... Terra Luna'nın Tahtını Ele Geçirdi

Terra Luna'nın yerine yeni kripto para geçti.

Kripto para piyasasında BITSU hareketliliği başladı. Uzun adı Bitsubishi olan kripto para , bugün öyle bir yükseldi ki...

Kripto para piyasasında son günlerde ciddi oranda sert hareketler görülmeye başlandı. Bitcoin 2 hafta içinde 42 bin dolar seviyesinden 26 bin dolara kadar gerilemiş, daha sonra az da olsa toparlanmıştı. Diğer kriptop paralar da Bitcoin ile paralel olarak düşerken Terra Luna, tabiri caizse ocaklar söndürdü.

1,5 ay önce 1710 lira seviyesinde olan Terra Luna, kısa sürede hızlı şekilde çöküşe geçti ve bir gün içinde 1 TL'nin altına kadar geriledi. Son rakamlara göre 1 Terra luna 0,0027 TL seviyesinde seyrediyor. 

İNTİHARLAR OLDU

Terra Luna'da yaşanan çöküş sonrası tüm dünyada ilk gün 26 kişinin intihar ettiği bildirildi. Bunlardan biri de Türkiye'de oldu. Evini satıp 600 bin lirasını kripto paralara yatıran kişi, Terra Luna'da çöküşün yaşandığı günlerde psikolojik bunalıma girdi ve canına kıydı. 

TERRA LUNA'NIN TAHTINA GEÇTİ

Son dakika bilgisine göre bugün yüzde 5 bin oranında artış gösteren bir kripto para oldu. Kısa adı BITSU olan ve uzun adı Bitsubishi olan kripto para , sabah saatlerinde 78,52 TL seviyesindeydi. Kıa sürede fırlayan kripto para , bir gün içinde , hatta saatler içinde 4 bin 102 liraya kadar yükseldi. 

Grafik coinmarketcap sayfasından alınmıştır.

Yani bugün sabah saatlerinde bu kripto paraya 78 lira yatıran kişi, şu anda 4 bin 25 lira kazanmış oldu. 10 bin lira yatıran kişi ise 525 bin 897 lira kazanmış oldu.

BİTCOİN NE KADAR?

Kripto para piyasasından alınan son dakika bilgilerine göre 1 Bitcoin 29 bin 93 dolar seviyesinde işlem görüyor. Ethereum da Bitcoin gibi hızlı düştü ve yüzde 4.27'lik kayıpla bin 956 dolar seviyesine kadar geriledi. 

BNB Coin ise 296 dolar seviyesine kadar geriledi. XRP, diğer adı ile Ripple 0.41 dolar seviyesinde. SOL 50 dolar seviyesinde seyrederken Doge Coin 0.08550 dolar seviyesinde seyrediyor. 

Not: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç