Bitcoin'in Düşme Nedeni Açıklandı: Flaş Ethereum Tahmini Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bitcoin'in Düşme Nedeni Açıklandı: Flaş Ethereum Tahmini Geldi

Son dakika haberi: İngiliz dev Banka bir son dakika açıklaması yaptı ve Ethereum ile ilgili tahminini yayımladı

Kripto Paralar 1 Mayıs 2022 23:22 0
Bitcoin'in Düşme Nedeni Açıklandı: Flaş Ethereum Tahmini Geldi

Son günlerde kripto para birimlerinde sert düşüşler meydana gelirken Ethereum ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi ve flaş bir tahmin yayımlandı..

 

Nisan ayının son günlerinde kripto para birimlerinde başlayan ve bugün hızlı şekilde devam eden düşüş ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Fed'in başta 50, daha sonra ise 75 baz puan faiz artırımı yapabileceği açıklamalarına bugün bir yenisi daha eklendi. Yapılan açıklamada Fed'in 100 baz puan faiz artırımına gidebileceği iddia edildi. Bu durum kripto varlıklarda ciddi düşüşlere neden oldu. 

 

SERT DÜŞÜŞLER GELDİ AMA FLAŞ BİR TAHMİN DE GELDİ

Kripto para piyasasında son günlerde yaşanan yüüksek kayıplar sonrası bir son dakika açıklaması geldi. İngilterenin dev bankaarından biri Ethereum ile ilgili bir tahmin yayımladı. 

 

Son günlerde Bitcoin'de flaş düşüş meydana geldi. Nisan ortalarında 48 bin dolara kadar yükselen Bitcoin'de bugünlerde sert düşüşler meydana geldi. Gelen son verilere göre 1 Bitcoin fiyatı 37 bin 775 dolar seviyesine kadar geriledi. Yaşanan sert düşüş sonrası gelen tahmin , kripto para yatırımcılarının dikkatini çekti. 

 

ETHEREUM NE KADAR?

Bitcoin fiyatı ile paralel olarak Ethereum fiyatında da ciddi şekilde düşüş eydana geldi. Geçen haftalarda 3 bin 100 dolara kadar çıkan ETH , şu sıralar 2 bin 767 dolara kadar geriledi. 

 

Kripto para analizleri yapmakta olan WhaleStats’a göre Ethereum balinaları son 24 saat içerisinde ciddi şekilde satış yapmaya başladı. Konu ile ilgili gelen son verilere göre ilk 100 Ethereum cüzdanından 783 bin doların üzerinde çıkış olduğu bildirilirken Ethereum balinalarının 1.9 milyon doların üzerinde USD Coin, 283 bin dolar seviyesinde de Binance USD ve 122 bin dolardan fazla Tether alımı yaptığı görüldü. 

 

TAHMİN GELDİ

Bu durum bu şekilde devam ederken İngiltere dev Bankası Chartered 'in kripto para araştırma lideri Geoffrey Kendrick 'ten Ethereum hakkında dikkat çeken bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada 1 ETH fiyatının uzun vadede 35 bin dolar seviyesine çıkabileceğine yer verildi. Öte yandan Kendrick, eylül ayında bir analiz yapmış ve 2022 yılı içinde Bitcoin'in 100 bin dolar seviyesine ulaşacağını söylemişti. Geçtiğimiz dönemde 69 bin dolar seviyesine kadar çıkan Bitcoin'de savaş faiz kararları büyük baskı kurdu ve 100 bin dolar seviyeleri görülmedi. 

 

Diğer kripto para birimlerinde de sert düşüşler görülmeye devam ediyor. Gelen son verilere göre 1 SOL fiyatı 88 dolar seviyesine kadar geriledi. Bunun yanı sıra Doge Coin 0.13 dolar seviyesinden işlem görüyor. 

Bunun yanı sıra XRP fiyatı da kritik 0.60 dolar seviyesine kadar geriledi ve şu sıralar 0.59 dolar seviyesinden işlem görüyor. Diğer kripto varlıklarda da düşüş devam ediyor. 4 Mayıs günü açıklanacak faiz kararı bekleniyor. Faiz kararı sonrası yükseliş olabileceği bildiriliyor.

Haberde yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi amaçlı değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç