Bitcoin'de Beklenen Tahmin Geldi: Düşüş En Fazla Bu Seviyeye Kadar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bitcoin'de Beklenen Tahmin Geldi: Düşüş En Fazla Bu Seviyeye Kadar

Son dakika haberi: Kripto paralarda yaşanan düşüşün nedeni ve nereye kadar düşüşün devam edeceği açıklandı.

Kripto Paralar 12 Mayıs 2022 20:02 0
Bitcoin'de Beklenen Tahmin Geldi: Düşüş En Fazla Bu Seviyeye Kadar

Son dakika haberi: Bitcoin'de görülebilecek en dip seviye açıklandı.

Kripto para piyasasında işler son günlerde hiç yolunda gitmiyor. Fed'in faiz artırım kararından sonra başlayan felaket üsreci , ABD'de enflasyonun rekor seviyede gelmesi ile birlikte daha da körüklendi ve Bitcoin'de yüzde 30'dan fazla değer kaybı yaşandı. Bayramdan sonra başlayan sert düşüş ile birlikte 1 Bitcoin , bugün 26 bin 889 dolara kadar gerileyerek son 1,5 yılın en düşük seviyesine kadar geriledi. 

Yaşanan bu sert düşüşten sonra Bitcoin yorumları araştırılmaya başlandı. En çok merak edilen konu ise Bitcoin'de düşüşün daha ne kadar devam edeceği konusu oldu. Bu konuda bir son dakika açıklaması geldi. 

SON 1 GÜNDE 275 MİLYAR DOLAR KAYIP

Son 24 saat içerisinde kripto para piyasasında ciddi bir değer kaybı yaşandı. Kayba baktığımızda toplam 275 milyar dolarlık bir kayıp olduğu görüldü.

BİTCOİN VE DİĞER COİN'LER NE KADAR OLDU?

Kripto para piyasasına baktığımızda 27 bin sınırına kadar inen Bitcoin'de yükselişin yeniden başladığı görüldü. Son verilere göre 1 Bitcoin 29 bin 576 dolar seviyesine yükseldi. 

Buna parlel olarak 1900 dolara kadar gerileyen Ethereum fiyatında da yükseliş görüldü. Son bilgilere göre 1 Ethereum 2 bin 19 dolar seviyesinde işlem görüyor. 

XRP 0.39 dolar seviyesinde.

Terra Luna coin ise ciddi bir düşüş gerçekleştirdi. Bundan 40 gün önce 1700 lira seviyelerinde olan Terra Luna şimdi yüzde 99.20 düştü ve 0.2082 kuruşa kadar geriledi. 

1 SOL fiyatı ise 47 dolar seviyesinde.

BİTCOİN'DE EN DÜŞÜK SEVİYE AÇIKLANDI

Geçen sene Kasım ayında 68 bin dolara kadar çıkarak tüm zamanların rekorunu kıran Bitcoin fiyatı , o tarihten bu yana yarıdan fazla değer kaybetti. Konu iel ilgili bir son dakika açıklaması yapan ünlü ekonomist Peter Brandt, Bitcoin'de 27 bin dolar seviyesinin Bitcoin için dip haline geleceğini söyledi. 

DÜŞME NEDENİ

Piyasaslar Fed'in faiz artırımı sonrası hareketlenmiş, ABD'de enflasyonun beklenenin üzerinde gelmesi ile birlikte daha da karışmıştı. Bu karışıklık coinleri kötü etkiledi ve ciddi kayıplar meydana geldi. 

Not : haberde yer alan bilgiler Finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç