Bitcoin'de Beklenen Grafikli Tahmin Geldi: 'Bu Seviyenin Altına Düşerse...'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bitcoin'de Beklenen Grafikli Tahmin Geldi: 'Bu Seviyenin Altına Düşerse...'

Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması geldi ve Bitcoin'de izlenmesi gereken seviye açıklandı. İşte kripto paralarda son durum.

Kripto Paralar 7 Mayıs 2022 15:00 0
Bitcoin'de Beklenen Grafikli Tahmin Geldi: 'Bu Seviyenin Altına Düşerse...'

Son dakika: Bitcoin2de bu seviyeye dikkat.

Kripto para yatırımcılarını ilgilendiren son dakika açıklamaları geldi. Gelen açıklamada , son günlerdeki düşüşe dikkatler çekildi ve önemli seviyelerin takip edilmesi gerektiğine yer verildi. 

Bitcoin'de kısa sürede sert kayıplar yaşandı. Gelen son dakika bilgilerine göre Bitcoin'de son günlerin yüksek seviyesinin görüldüğü 4 Mayıs tarihinden bu yana yüzde 10 değer kaybetti ve 36 bin dolara kadar geriledi. Son verilere göre şu anda 1 Bitcoin 36 bin 35 dolar seviyesinden işlem görüyor. İşte Bitcoin'de son günlerde yaşanan değişimin grafiği:

Aynı şekilde düşüş Ethereum'da da yaşandı. 3 bin dolar sınırına kadar yükselen Ethereum, kısa sürede çakıldı ve 2 bin 687 dolara kadar geriledi. XRP ise 0.59 dolar seviyesinden işlem görüyor. 

NEDENİ FED

Kripto paralarda düşüşün nedeni olarak Fed açıklandı. Amerikan Merkez Bankası'nın faiz artırım hamlesinden sonra bir miktar yükselen Bitcoin'de daha sonra sert satışlar geldi. Teknoloji hisseleri ile paralel olarak seyreden Bitcoin, Nasdaq ile hemen hemen aynı seyrediyordu. Fed kararı sonrası Nasdaq'ın düşmesi ile birlikte Bitcoin'de de düşüş meydana geldi.

SON 1 YIL İÇİNDE UMDUĞUNU BULAMADILAR

İlk ortaya çıktıktan bu yana ciddi bir yükseliş gösteren kripto paralar, son 1 yıl içerisinde yatay ve aşağı yönlü seyir gösteriyor. Bu da son 1 yılda kripto paralarla tanışanların yüzünü güldürmedi. 

BU SEVİYELERE DİKKAT

Konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında, Bitcoin'in 37 bin doların altına sarkmasının olumsuz olduğuna yer verildi. Haftanın kapanıının bu seviyenin altında olması ve 36 bin dolar seviyesinde devam etmesi kritik. Dünya'dan Ufuk Korcan bugün kaleme aldığı yazısında Bitcoin'de 35 bin 500 dolar seviyesi ile 33 bin – 34 bin dolar bandının çok önemli olduğunu, bunların destek bölgeleri olduğunu söyledi.

33 ile 34 bin dolar seviyelerinin çok önemli olduğunu söyleyen Korcan, olası bir geri çekilmede paritenin bu bölgeye gelmesi ile tepki hareketi gelmesinin beklendiğini, eğer böyle olmazsa Bitcoin'in 30 bin doların altına kadar gerileme riskinin olduğunu söyledi. Parite üzerinde az da olsa rahatlama var denilmesi için 37 bin dolar seviyesinin üzerinin görülmesi gerektiği açıklandı. 

ASIL RAHATLAMA SEVİYESİ

Bitcoin'de esas rahatlama seviyesinin 43 bin dolar olduğu açıklandı.

EN ÇOK ARTIŞ YÜZDE 1800'LE METAPAY'DA

Kripto para piyasasında bugün en çok yükselen alt coin Metapay adlı coin oldu. Sabah saatelrinde en düşük 0.0000783 TL seviyesinde olan bu alt coin, gündüz saatlerinde 0.001478 TL'ye kadar yükselerek yüzde 1800 değer kazanmış oldu. 

Günün en çok düşen alt coini ise yüzde 83 ile Safe Floki oldu. 

Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com yatırım tavsiyesi vermez. Yatırım tavsiyesi, yatırım uzmanları ve danışmanları tarafından verilir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç