Bitcoin ve Ethereum ne zaman yükselecek? Kripto paraların yükseleceği tarihi verdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bitcoin ve Ethereum ne zaman yükselecek? Kripto paraların yükseleceği tarihi verdi

Son dakika haberi: Son bir yılda çakılan kripto paraların ne zaman toparlanacağı konusunda bir son dakika açıklaması geldi. Peki Bitcoin ne zaman yükselecek? Ethereum ne zaman yükselecek? İşte kripto para yorumları.

Kripto Paralar 23 Ara 2022 16:32 0
Bitcoin ve Ethereum ne zaman yükselecek? Kripto paraların yükseleceği tarihi verdi

Bitcoin ile ilgili son dakika açıklaması: Dönüş yıllar sürebilir.

Bitcoin piyasası bu sene ciddi bir düşüşe girdi ve en büyük kripto para yüzde 75 seviyesinde düşüş kaydetti. Yatırımcıların en merak ettiği konu, düşüşün ne zaman sona ereceğini araştırmaya başladı. Ünlü kripto para analisti Bobby Lee, yaptığı son dakika açıklamasında karamsar bir tahminde bulundu.

Lee'ye göre en büyük kripto para olan Bitcoin ile Ethereum'da ve iğer kripto paralarda ayı piyasasının sona ermesinin yıllar alabileceğini söyledi. Analist yaptığı açıklamada geri dönüşün 2 yıl sürebileceğini ve bu süre içinde düşüşün daha da derinleşebileceğini söyledi. 

Gelecek 1 ya da 2 sene içinde kripto paralarda ciddi düşüş olacağını düşündüğünü söyledi. Kripto parada muhtemelen iki sene içinde geri dönüş beklendiğini bildiren Lee, “Kesinlikle, 2024’ün ya da 2025’in başlarında olacak" ifadelerini kullandı.

DİP NE ZAMAN GELECEK?

Ayı piyasasında dibin ne zaman geleceğini ve saptamanın zor olduğunu söyleyen ünlü analist, Ftx'in iflasından sonra diğer kripto paralara kıyasla nispeten daha iyi performans gösterdiğini söyledi. Kripto paraların değil kripto para şirketlerinin düzenlenmesi gerektiğini söyleyerek açıklamasını sürdüren Lee, “Kripto piyasasında her zaman daha fazla düzenlemenin savunucusuyum. Açık olmak gerekirse, varlığın kendisinin düzenlenmesinden değil, kripto para piyasasındaki şirketlerin düzenlenmesinden bahsediyorum çünkü varlığın kendisi atıl. Bu varlıklar altın ve gümüş gibidir” dedi.

HİÇBİR DÜZENLEME BİTCOİN'İ DEĞİŞTİREMEZ

Lee açıklamasının devamında hiçbir düzenlemenin altın ya da gümüşün olduğu gibi Bitcoin'in de kimyasını zamayacağını söyledi.

2022 YILINDA DÜŞÜŞ DERİNLEŞTİ

Kripto para piyasasında 2022 yılında ciddi bir düşüş görüldü. Bundan 1 sene önce 67 bin dolara kadar çıkan Bitcoin yüzde 76 geriledi. 4 bin 644 dolar seviyesinde olan Ethereum ise yüzde 74 geriledi.

BİTCOİN NE KADAR?

Gelen son bilgilere göre 1 Bitcoin  dolar seviyesinde iken 1 Ethereum 1223 dolar seviyesine geldi.

Finans7.com | Ankara

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com borsa, hisse, altın, döviz, emtia ve kripto para fiyatları hakkında herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez. Finans7.com sadece bilgilendirir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç