Bitcoin, Ethereum alımı satımı yapanlar iyi haber: Garanti BBVA'dan kripto para uygulaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bitcoin, Ethereum alımı satımı yapanlar iyi haber: Garanti BBVA'dan kripto para uygulaması

Kripto para alımı satımı yapan Türkiye vatandaşlarına iyi haber geldi. Bir banka, kripto para uygulaması yaptı.

Kripto Paralar 4 Ağu 2023 14:23 0
Bitcoin, Ethereum alımı satımı yapanlar iyi haber: Garanti BBVA'dan kripto para uygulaması

Kripto para alıp satanlara iyi haber: Garanti'den yeni uygulama geldi.

Garanti BBVA tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada bankanın kripto hizmeti Garanti BBVA Kripto’yu gönderdiği bir şirket içi e-posta ile ilk etapta kendi çalışanlarının kullanımına açtığını bildirdi.

Son dönemlerde kripto varlıklara yönelik ilgi daha da artarken bankalar, bu sektörde eksik kalmamak, müşterilerine daha iyi hizmet vermek için harekete geçti. Durum bu olunca finans ve bankacılık sektörlerinin de bu alanda adımlar atmaya başladığı görülüyor.

Geçen dönemde Garanti BBVA, kripto tarafıdnaki hazırlıklarını gen işletmiş ve bu kapsamda işe alımlar yapmıştı. Yapılan işe alımlar sonuçlarını vermeye başladı.Linkedin üzerinde yayınlanan ilanda Dijital Varlık Yönetimi Müdürlüğü bünyesinde Dijital Varlık Likidite Yönetimi Proje Sorumlusu/Product Owner aradığını bildirdi. Bu bankanın kripto paralarla ilgili attığı ilk adım değildi. Daha önce de kripto para uzmanı alımı yapılmıştı.

Bu düzenlemeler sonucunu verdi ve Garanti BBVA, kripto cüzdan ve transfer hizmetine olanak sağlayan hizmeti olan Garanti BBVA Kripto'yu gönterdiği bir şirket içi o posta ile ilk etapta kendi çalışanlarına açtı.

Şimdi sistemden kripto para alımı satımı işlemleri yapılamıyor. Ancak kısa sürede bu özelliğin de gelmesi ve tüm müşterilere açılması bekleniyor. Ancak bu konuda tarih hala belli değil. Tarih belli olduğunda haberdar olmak için finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç