Bitcoin Çıkınca Alt Coinler Coştu: Bu Alt Coinde Astronomik Yükseliş
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bitcoin Çıkınca Alt Coinler Coştu: Bu Alt Coinde Astronomik Yükseliş

Kripto para piyasasında yukarı yönlü hareketlilik devam ediyor. Edinilen son dakika bilgilerine gire bir kripto para rekor kırdı.

Kripto Paralar 21 Nisan 2022 17:16 0
Bitcoin Çıkınca Alt Coinler Coştu: Bu Alt Coinde Astronomik Yükseliş

Bir alt coinde astronomik artış görüldü.


Kripto para piyasası bugün sert yükselişlere sahne olmaya başladı. Geçen hafta düşüşe geçen ve düşüşü bu hafta başında hızlandıran Bitcoin, önceki gün toparlanma aşamasına geçti. 38 bin dolar seviyesine kadar inen Bitcoin, dün sabah saatlerinde toparlanmaya başladı ve kısa sürede kendini 40 bin dolar seviyesinin üzerine attı.


Yaşanan bu yükseliş bugün de devam etti. Kripto para piyasasından gelen son dakika bilgilerine göre Bitcoin, bugün yükselişini sürdürdü ve 42 bin 683 dolar seviyesine kadar çıktı. İşte kripto para piyasasından gelen son verilere göre en büyük coin olan Bitcoin'de bugün son saatlerde yaşanan yükselişin grafiği:


Grafik kaynak: İnvesting


ETHEREUM DA YÜKSELİŞTE

İkinci büyük coin olan Ethereum'da da yükseliş başladı. 2900 dolar seviyelerine kadar düşerek son dönemlerin en düşük seviyesini gören ETH, dün sabah saatlerinden bu yana toparlanmaya başladı. Son verilere göre Ethereum fiyatı şu sıralar 3 bin 154 dolar seviyesinde işlem görüyor. İşte ETH'de son saatlerdeki değişimin grafiği:

Grafik kaynak: İnvesting


SOL FİYATI YÜKSELDİ

Bir diğer kripto para SOLANA'da da yükseliş görüldü. 95 dolar seviyesine kadar düşerek son zamanların en düşük seviyesini gören SOL, dünden bu yana toparlanma içinde. Son verilere göre 1 SOL fiyatı 108 Dolar seviyesinde.


XRP YATAY SEYREDİYOR

XRP, diğer adı ile Ripple yatay seyrini sürdürüyor. Son verilere göre 1 Ripple XRP 0,75 dolar.


1 DOGE COİN NE KADAR?

En çok tercih edilen bir diğer kripto para ise Doge Coin, Son verilere göre 1 Doge Coin fiyatı 0.14 dolar seviyesinde seyrediyor.


BİR GÜNDE YÜZDE 6600 ARTAN COİN

Kripto para piyasasında en çok oynaklık alt coinlerde yaşanıyor. Bir günde rekor artanlar oluyor. Dakikalar içinde kapanan, yüzde 100 değer kaybeden coinler de oluyor. Ancak bugün bir coin dikkatleri üzerine çekti. Son verilere göre MOVE Network adlı kripto para bir gün içinde yüzde 66000 seviyesinde bir artış gösterdi. Bugün sabah saatlerinde 0,05292 seviyesinde olan bu kripto para , kısa sürede yükselişe geçti ve 3,53 TL seviyesine geldi. Bu yükselişle rekor kıran MOVD'a sabah bin lira para yatıran kişi 66 bin lira kazanmış oldu. 10 bin lira yatıran ise 660 bin lira para kazanmış oldu.


En çok yükselen ikinci kripto para ise Luffy adlı kripto para oldu. Bu kripto para bugün yüzde 1700 arttı. 0,0000000001851 TL olan bu kripto para, az önce 0,000000003198 oldu ve yüzde 1700'lük değer kazandı.


Ancak hayat hep böyle toz pembe değil. Bugün yüzde 100 düşen kripto paralar da oldu. SafeDogecoin adlı kripto para bugün yüzde 100 değer kaybetti ve parasını bu kriptoya yatıranların tüm parası gitti.


Haberde yer alan bilgiler yatırım tavsiyesi amaçlı değildir. Finans7.com yatırım tavsiyesi vermez.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç