Bitcoin Alacaklar, Yatırım Yapacaklar: 'YALNIZSINIZ'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bitcoin Alacaklar, Yatırım Yapacaklar: 'YALNIZSINIZ'

Ünlü Akademisyen Prof. Özgür Demirtaş'ın 11 ay önce yaptığı açıklama bugün çok daha iyi anlaşıldı.

Kripto Paralar 19 Haz 2022 17:56 1
Bitcoin Alacaklar, Yatırım Yapacaklar: 'YALNIZSINIZ'

Bitcoin alacaklara satacaklara Özgür Demirtaş'ın 11 ay önce söylediği ve her daim geçerli olacak tavsiye.

Prof. Dr. ÖZgür Demirtaşın 11 ay önce yayınladığı videosu yeniden gündem oldu. Demirtaş'ın yayınladığı ve yatırımcılara ders verdiği videosunda dikkat çeken ifadeler kullanıldı.

Demirtaş sürekli olarak kripot para tahmini yapanları, grafiklerde çizgi çekenleri eleştirdi. Grafiklere çizgi çizilmesi ile zengin olunsa o çizgileri çekenlerin zengin olacağını söyleyen, ama hala onların grafiklere çizgi çektiğini söyleyen Demirtaş, yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

"Bitcoin 3 bin dolar yukarı çıksın herkes 30 bin dolar daha yukarı çıkacak der. Ben demedim mi der? 3 bin dolar aşağı insin herkes 10 bin dolar daha aşağı inecek ben demedim mi der. Yani bunu dememin nedeni şu. Kimsenin bir şey bildiği yok. Kimsenin bir şey bildiği yok.

Ordan bir çizgi çekiyor burdan bir çizgi çekiyor. Öbürü de ordan çizgi çekiyor burdan çekiyor. Kardeşim o çizgi nereden geldi nereye gitti? Çizgi çekmekle zengin olunsaydı sen çizgi çekiyor olmazdın hala.

Hala çizgi çektiğine göre çizgi çekmekten zengin olamadın. O yüzden yatırımcılara şunu söylemem lazım. Yatırım yaptığınız zaman yalnızsınız arkadaşlar. Yalnız. Siz varsınız."

İşte o açıklamanın tamamı:

BİTCOİN ÇAKILINCA HERKES BUNU ANLADI

Bitcoin'de sert düşüşler yaşanınca Prof. ÖZgür Demtaş'ın söylediği bu sözlerin haklılığı daha da net şekilde gözler önüne seriliyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Söylediklerinin çok fazlası gerçekleşti