Bir Zehirlenme Olayı Daha: 54 Öğretmen ve Öğrenci Zehirlendi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bir Zehirlenme Olayı Daha: 54 Öğretmen ve Öğrenci Zehirlendi

Erzurum'da meydana gelen olayda 40 öğrenci ile 54 öğretmen , yedikleri nedeniyle zehirlendi ve hastaneye başvurdu. Öğretmenler taburcu edilirken öğrencilerin tedavileri sürüyor.

Eğitim 30 Mart 2022 14:08 0
Bir Zehirlenme Olayı Daha: 54 Öğretmen ve Öğrenci Zehirlendi

Son dakika : Önceki gün Kayseri'den gelen öğrenci zehirlenmesinin ardından bir haber de Erzurum'dan geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre Erzurum'da 40 öğrenci ile 14 öğretmen zehirlendi.


Bu sene 16'sıncı düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışması'nın Erzurum Bölge Sergisi dün düzenlendi. Düzenlenen Sergiye çok sayıda öğrenci ile öğretmen katılım gösterdi. Programa katılan öğrenci ile öğretmenlerden 54'ü , daha sonra mide bulantısı şikayeti ile bugün sabah saatlerinde Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne başvurdu ve şikayetlerini Acil'de dile getirdi.


Mide bulantısı ve ishal şikayetleri ile hastaneye gelen 40 öğrenci ile 14 öğretmen, burada hemen tedavi altına alındı ve gerekli tetkikler yapıldı. Tetkiklerin yapılmasının ardından öğretmenler ile öğrencilerin yedikleri nedeniyle zehirlendiği tespit edildi. Bunun üzerine hemen tedavi başladı ve öğretmenler, tedavi edilmelerinin ardından taburcu edildi. Öğrencilerin ise tedavileri devam ediyor. Öğrencilerin tedbir amaçlı müşahede altında tutulduğunun bildirildiği açıklamada öğretmenler ile öğrencilerin önceki gün akşam Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal tesislerinde birlikte yemek yediği, bu yemekten dolayı olabileceği bildirildi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç