Bir vaka daha: Tablet yerine taş geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bir vaka daha: Tablet yerine taş geldi

Uzun süredir tablet almak için para biriktiren engelli kadının kargosundan tablet yerine taş çıktı.

Haberler 3 Mart 2024 1
Bir vaka daha: Tablet yerine taş geldi

Bir tablet vakası daha: Tablet yerine taş yolladılar.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da meydana gelen olayda, 23 yaşındaki bedensel engelli Sibel Zengin isimli kadın, tablet almak için uzun süredir para biriktiriyordu.

Bundan tam 1 ay önce parasını tamamlayan kadın, internet üzerinden bir tablet siparişi verdi. 3 gün sonra kargosu eve gelen kadın, kutuyu açınca büyük şok yaşadı.

Kargocunun gelmesini bile heyecandan bekleyemeyen kadın, kargonun şubeye geldiği gün hemen gidip kargosunu aldı ve eve getirerek heyecanla kutuyu açmaya başladı. Zengin, kutuyu açtığında tablet çıkmasını beklerken bir taşla karşılaştı.

İnternet sitesini arayan kadın, sitede sorun olmadığını, kargoda bir sorun olabileceği karşılığı sonrası kargoya gitti ancak bir cevap alamadı ve Tüketici Hakem Heyetine başvuru yaptı. 

Zengin yaptığı açıklamada, “2 Şubat Cuma günü bir teknolojik mağazadan tablet satın alımı gerçekleştirdik. Cuma günü aldığımız için araya hafta sonu girdi. 5 Şubat'ta biz kargomuzu almak üzere; ben engelli olduğum için evden bizzat aile büyüğümden birini gönderdim. Onlar da gidip alıp getirdi. 'Hayırlı olsun' diyerek açmak istedi dayım. Açınca içinde kare şeklinde bir taş gördük" ifadelerini kullandı.

NE OLACAK?

Tüketici Hakem Heyeti, verilen dilekçe ve savunmalar ışığında bir karara varacak. Kararın tüketiciden yana olması durumunda sipariş verilen yer, ya tableti yollayacak ya da parayı iade edecek.

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
barı sitenin adını verinde millet alış veriş yapmasın ki mağdur olmasin