Bir sonraki kabine toplantısı ne zaman Eylül 2023 İşte Kabine tarihi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bir sonraki kabine toplantısı ne zaman Eylül 2023 İşte Kabine tarihi

Bir sonraki kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Vergisiz telefon ve evlilik kredisi başvurusu ne zaman başlayacak? İşte son dakika bilgileri.

Son Dakika 5 Eylül 2023 20:09 0
Bir sonraki kabine toplantısı ne zaman Eylül 2023 İşte Kabine tarihi

Bir sonraki kabine toplantısı ne zaman? Eylül ayında ne zaman kabine yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabineden sonra bir açıklama yaptı ve önemli gelişmeleri duyurdu. Çiftçilere müjde veren Erdoğan, gençlerin beklediği açıklamaları da yaptı.

GENÇLERE MÜJDELER

Seçim sürecinde gençlere verilen vergisiz telefon, bedava internet müjdelerinin ne zaman hayata geçeceği konusuna da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Yükseköğretimde okuyan öğrencilerimize taahhüdümüz olan 10 GB internet ve cep telefonu konusunu değerlendirdik. Cumhurbaşkanı Yardımcımızın ve ilgili bakanlıkların kabinemizin sundukları çalışmayı tekemmül etmeleri konusunda talimatlandırdım. Nihai çalışmaya göre, inşallah bir sonraki toplantımızda her iki konu ile ilgili detayları gençlerimizle paylaşacağız.

Aile ve Gençlik Bankası ile evlenecek gençlerimize uygun şartlarda kredi meselesi de yakın takibimizdedir. Aile yapımızın korunması ve istikbalimiz adına büyük önem verdiğimiz bu projemizi gerçeğe dönüştürmekte kararlıyız"

Erdoğan açıklamasında bu müjdelerin detaylarının bir sonraki kabine toplantısından sonra kamuoyuna açıklanacağını söyledi.

BİR SONRAKİ KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminde genellikle kabine toplantısı 2 haftada bir yapılmaktadır. Bu hafta yapılan kabineden sonra yeni kabine toplantısının 18 Eylül 2023 tarihinde yapılması bekleniyor. Toplantı tarihi netleştiğinde, müjdeler geldiğinde bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7.com mobil uygulamasını ücretsiz indirin.
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç