Bir müjdede Romanlara: 12 ilde Romanlara özel konut yapılacak! Konutlar hangi illerde yapılacak?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bir müjdede Romanlara: 12 ilde Romanlara özel konut yapılacak! Konutlar hangi illerde yapılacak?

Dar gelirli ve orta gelirlilere konut projelerinin ardından şimdide Romanlara özel konut projesi geliyor. İşte son dakika haberinin detayları...

TOKİ Başvuru 21 Ocak 2023 12:41 0
Bir müjdede Romanlara: 12 ilde Romanlara özel konut yapılacak! Konutlar hangi illerde yapılacak?

Son dakika: Romanlara özel konut projesi başlıyor.

Dar gelirli ve orta gelirlilere konut projelerinin ardından şimdide Romanlara özel konut projesi geliyor. Peki, Romanlara konut kampanyası ne zaman başlıyor, başvuru şartları belli oldu mu? İşte bilgiler.

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen "2023 Roman Buluşması-Yüzyılın Romanını Birlikte Yazıyoruz" programında açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Roman vatandaşlara özel yeni sosyal konut projesi başlatılacağını açıkladı.

"12 İlimizde Romanlara Özel Konut Projesi"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

"Şimdi de ilgili bakanlıklarımızın ve kurumlarımızın iş birliğiyle sizlere yönelik özel bir sosyal konut kampanyası başlatıyoruz. Daha önce İstanbul, Yalova, Edirne ve Bursa'da 5 bin 133 konutu, parkları, bahçeleri, spor alanlarıyla yapıp sizlere teslim etmiştik. Hala İzmir, Kocaeli ve Keşan'da sizlere yönelik çeşitli safhalarda konut projelerimiz bulunuyor. Hedefimiz her Roman'a bir yuva. Uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, ferah, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz.

Önümüzdeki aylarda 12 ilimizde bu projeyi başlatmak için hazırlık yapıyoruz. Aynı şekilde halen oturduğu evini onarmak isteyenlerin de yanındayız. Bugüne kadar 6 bin 700 Roman kardeşimizin hanesini onararak veya yeni baştan yaparak kendilerine teslim ettik."

Başvuru Şartları Belli Oldu Mu?

Projenin başvuru şartları ve ödeme koşulları henüz belli olmadı.Konut projesinin detaylarının önümüzdeki haftalarda açıklanması bekleniyor. Ayrıntılar belli olduğu anda haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com I Ankara

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç