Bir memur, Çocuk Evi'nde kalan 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bir memur, Çocuk Evi'nde kalan 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu

Zonguldak'ta korkunç bir olay meydana geldi. Gelen bilgilere göre bir memur, Çocuk Evi'nde kalan 14 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulıundu.

Yerel Haberler 29 Mayıs 2024 0
Bir memur, Çocuk Evi'nde kalan 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu

Tüyleri diken diken eden bir olay meydana geldi.

Zonguldak'ta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı bir Çocuk Evi'nde kalmakta olan S.Z. adlı kız çocuğu, kurum çalışanı olan Tugay A. adlı kişinin kendisini eve götürdüğünü ve cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Bu durumun görevlilere anlatılması sonrası hemen durum polis ekiplerine bildirildi.

KİMSEYE SÖYLEME BASKISI

Tugay A. adlı memurun kız çocuğunu eve götürdüğü ve cinsel istismar olayı sonrası ona, olayı kimseye anlatmamasını söylediği ve bunun için sürekli baskı yaptığı öğrenildi.

Kız çocuğunun Pedagog eşliğinde ifadesi alındı ve küçük kız, başına gelen feci olayın detaylarını aktardı.

Olay sonrası başlatılan soruşturma kapsamında Tugay A. adlı kişi önceki gün polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Sağlık kontrolündne geçirildikten sonra karakolda ifadesi alınan bu kişi adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KENDİSİ DE DEVLET KORUMASINDA BÜYÜMÜŞ

Gelen son dakika bilgilerine göre söz konusu memurun da devlet korumasında büyüdüğü, bu nedenle memuriyet hakkı kazandığı ve Aile Bakanlığı il müdürlüğünde çalışmaya başladığı bilgisi alındı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç