Bir Günde Fırladı: Bu Alt Coin , Bitcoin Piyasasını Altı Üst Etti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bir Günde Fırladı: Bu Alt Coin , Bitcoin Piyasasını Altı Üst Etti

Son dakika haberi: Bir kripto parada bugün ciddi bir yükseliş görüldü. VIRAL adlı kripto parada yüzde 1852'lik yükseliş oldu.

Kripto Paralar 16 Nisan 2022 18:43 0
Bir Günde Fırladı: Bu Alt Coin , Bitcoin Piyasasını Altı Üst Etti

Böyle bir yükseliş görülmedi. Bu kripto paraya bugün 1000 TL yatıran yatırımcı 18 bin 500 lira oldu.


Kripto para piyasasında rekor yükselişler görülmeye devam ediliyor. Coinmarketcap 'tan alınan son dakika verilerine göre VIRAL adlı kripto para, bir gün içinde yüzde 1852 oranında bir artış gösterdi. Yaşanan sert yükseliş kripto para piyasasında günün en çok konuşulan konusu oldu.


BİTCOİN YENİDEN DÜŞÜŞE GEÇTİ

Sabah saatlerinde yükseliş içinde olan Bitcoin, öğle saatlerinden sonra düşüşe geçti. Gündüz saatlerinde 40 bin 690 dolar seviyesine kadar tırmanan kripto para birimi, kısa sürede düşüşe geçti ve 40 bin 256 dolar seviyesine geriledi ve 440 dolarlık değer kaybı yaşandı.


İşte Bitcoin'de yaşanan düşüşün grafiği:


Bitcoin Grafik Kaynak: İnvesting


ETHEREUM FİYATINDA SON DURUM

Ethereum fiyatlarında yükseliş , Bitcoin'de yaşanan düşüşle paralel olarak yerini düşüşe bıraktı. Gündüz saatlerinde 3057 dolar seviyesine çıkan Ethereum , şu sıralar 3 bin 22 dolar seviyesinde seyrediyor. İşte Ethereum fiyatında son saatlerinde yaşanan değişimin grafiği:


Ethereum Grafik Kaynak: İnvesting


SOL NE KADAR OLDU?

Kripto para piyasasında son dönemlerin en hareketli kripto para birimlerinden biri SOL oldu. 10 gün önce 140 dolar seviyesine kadar çıkan SOL, daha sonra hızlı şekilde düşüşe geçmiş ve 99 dolara kadar gerileyip son dönemlerin en düşük seviyesine geriledi. Son dakika verilerine göre 1 SOL fiyatı şu sıralar 101.8 dolar seviyesinde seyrediyor.


DOGE COİN FİYATI

Doge Coin fiyatına baktığımızda ise düşüşün devam ettiği görüldü. Son rakamlara göre Doge 0.14 dolar seviyesinde seyrediyor.


YÜZDE 1800 ARTAN COİN

Kripto para piyasasında bugün bir kripto para yüzde 1852 oranında yükseliş gösterdi. Bugün en düşük 0.001141 TL seviyesinde olan VIRAL adlı kripto para, en yüksek 0.02114 TL seviyesini gördü ve bugün 1000 lira para yatıran yatırımcısına 18000 lira para kazandırdı.


VIRAL adlı kripto paranın son saatlerde gösterdiği yükselişin grafiği ise şu şekilde:


Grafik kaynak: Coinmarketcap


Bu kripto paranın yanı sıra United Emirate Coin , kısa adı ile UEC Yüzde 794'lük yükseliş gösterdi.


En çok düşen kripto para ise DragonsB oldu. Yüzde 99.58'lik düşüş görüldü.


Bu haberde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Yatırım tavsiyesi içermemektedir. Finans7.com'daki haberlerde yatırım tavsiyesi verilmemektedir. Yatırım tavsiyesi, yatırım uzmanları tarafından verilir.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç