Bir Bu Kalmıştı: O Özellik WhatsApp'a da Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bir Bu Kalmıştı: O Özellik WhatsApp'a da Geliyor

Son dakika haberi: WhatsApp hikayeler kısmına yeni özellik geleceği açıklandı. Yeni özelliğin ilk görüntüsü geldi.

Bilim ve Teknoloji 30 Nisan 2022 19:53 0
Bir Bu Kalmıştı: O Özellik WhatsApp'a da Geliyor

WhatsApp'a yeni özellik geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre artık WhatsApp'ta durumlara da emoji ile tepki verme özelliği geldi. 

 

WhatsApp'a son dönemlerde art arda gelen  özelliklere bir yenisi daha geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre emoji ile tepki verme özelliği bir kısma daha gelecek. Önümüzdeki günlerde kullanıma girecek yeni güncellemede yer alması beklenen özelliğin detayları şu şekilde.

 

MESAJLARA EMOJİ İLE TEPKİ VERME ÖZELLİĞİ GELDİ

WhatsApp üzerinde gönderilen mesajlara bir güncelleme geldi ve daha önce Facebook Messenger ile İnstagram'da olan mesaja emoji ile tepki verme özelliği WhatsApp'a geldi. Artık WhatsApp'ta size gelen mesajlara emoji ile tepki verebileceksiniz.

 

YENİ GÜNCELLEME GELİYOR

WABetainfo adlı internet sayfasından gelen son dakika bilgilerine göre WhatsApp, yakın zamanda  sosyal medya platformu İnstagram 'ın en çok kullanılan , sohbeti bitirmek isteyen kullanıcıların en çok kullandığı özellik olan mesaja emoji ile cevap verme özelliğini WhatsApp'a getiriyor. Kullanıcılar artık diğer kişilerin durumlarıan da emoji ile tepki verebilecek. 

 

Son güncellemeleri ile adından çokça bahsettiren WhatsApp, akın zamanda İnstagram'a eklediği özelliği getiriyor. İnstagram hikayelere gelen beğenme özelliği WhatsApp'a gelecek. 

ALEV ATMA YOK

Aktarılan bilgiye göre hikayeye emoji ile tepki vermede alevin olmadığı görüldü. Bu durum ise sosyal medyada gündem oldu. İnstagram'da en çok kullanılan alevin WhatsApp'a gelmemesi tepki çekti. 

 

Artık WhatsApp hikayelerde  bir hikayeye tepki vermek için mesaj yazmanıza gerek kalmayacak. O hikaye ile etkileşim kurmak için emoji ile tepki verme etkileşim kurma özelliğini kullanabileceksiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ GELDİ

Yukarıdaki ekran görüntüsü ise özellikten gelen ilk görüntü oldu. Bu görüntüye baktığımızda yeni özelliğin İnstagram'daki durumun aynısı olduğu görüldü. Buna baktığımızda kalpli emoji , kahkahadan gözleri yaşaran emoji, şaşıran emoji, üzülen emoji, olduğu görüldü. Bunun yanı sıra Çak bi beşlik , alkış çiçek ve 100 emojilerinin de burada yer aldığı görüldü. Alev emojisinin olmaması ise çok sayıda kullanıcının tepkisine neden oldu. 

Sizce İnstagram üzerinde en çok kullanılan alev emojisi olmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilir, düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç