Binali Yıldırım: Yurtdışındaydım Gördüm, Sıkıntıları Bizimkinden Daha Fazla
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Binali Yıldırım: Yurtdışındaydım Gördüm, Sıkıntıları Bizimkinden Daha Fazla

Binali Yıldırım yaptığı son dakika açıklamasında, "10 gün önce yurtdışındaydım, orada gördüm. Sıkıntılar bizimkinden daha fazla. İşte önümüzde öyle şartlar var ki sadece sizin elinizde olan imkanlarla düzelmesi mümkün değil, küresel bir mesele" dedi.

Siyaset 8 Tem 2022 21:09 0
Binali Yıldırım: Yurtdışındaydım Gördüm, Sıkıntıları Bizimkinden Daha Fazla

Binali Yıldırım: Yurt dışında pahalılık bizden fazla.

Erzincan'ın Kemah ilçesindeki Çarşı Meydanı'nda yatırımları tamamlanan kmau projelerinin toplu açılış törenine katılan  AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Yurt içinde ve yurt dışında devam eden harekatlar ve operasyonlara değinen Binali Yıldırım, bu mücadeleinin kolay bir mücadele olmadığını söyleyerek, "Bu mücadele sadece teröristlerin kendi marifetleri de değil. Onların arkasında kimlerin olduğunu biliyoruz. Onların arkasındaki güçlerin ülkemiz hakkındaki planlarını da biliyoruz ama o planları yerle bir etmek, terörün kökünü kazımak ahdimiz oldu, iddiamız oldu" ifadeleirni kullandı ve sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Bugün de çok şükür, 780 bin kilometrekare vatan toprağının her köşesinde ay yıldızlı bayrağımız dalgalanıyor, ocaklarımız tütüyor. Vatandaşımız alnı açık, başı dik olarak ister en güneyden kuzeye, ister doğudan en batıya olsun, rahatça seyahat edebiliyor, iş yapabiliyor, yaylalara çıkabiliyor ve normal hayatını sürdürebiliyor"

YURT DIŞINDA SIKINTI DAHA FAZLA

10 gün önce yurt dışında olduğunu ve oradaki sıkıntının daha fazla olduğunu söyleyerek sözlerini  sürdüren Yıldırım, "Sıkıntılar bizimkinden daha fazla. İşte önümüzde öyle şartlar var ki sadece sizin elinizde olan imkanlarla düzelmesi mümkün değil, küresel bir mesele. Önce Koronavirüs, daha sonra Ukrayna-Rusya savaşı, dünyadaki piyasaları allak bullak etti. Petrol nereye gidecek, nerede duracak belli değil. Petrol son 3 ay içerisinde ikiye katladı. Doğalgaz 10 kat arttı. Petrole zam gelince her şey tepeden tırnağa zamlanıyor. Bu hayat pahalılığına karşı vatandaşımızı korumak, enflasyonla mücadeleyi sürdürmek bizim boynumuzun borcu ve önceliğimiz" dedi.

FİNANS7.COM  | ANKARA

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç