BİM'den Yeni Hamle! Konut Sektörüne Giriyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

BİM'den Yeni Hamle! Konut Sektörüne Giriyor

Konut fiyatlarının hızla yükseldiği bu dönemde BİM zincir marketinden emlak sektörüne damga vuracak bir haber geldi. BİM'in çok yakında konut satışına başlayacağı iddia edildi.

Emlak 26 Mayıs 2022 18:52 1
BİM'den Yeni Hamle! Konut Sektörüne Giriyor

Konut fiyatlarının hızla yükseldiği bu dönemde BİM zincir marketinden emlak sektörüne damga vuracak bir haber geldi. BİM'in çok yakında konut satışına başlayacağı iddia edildi.

Türkiye'nin pek çok yerinde sayısız merketleri bulunan BİM, gıda ürünleriyle başlayan satış macerasını geliştirerek beyaz eşya, elektronik ürünler hatta motorlu taşıtlara kadar yükseltti.BİM Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi'nden yeni bir atılım geldi. 

MECLİS 'ELEKTRONİK SATMA' DEDİ, BİM KONUT İŞİNE GİRDİ

Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi BİM, uzun yıllardır Türkiye'de zincir market olarak faaliyetini sürdürüyor. Son dönemde gıda fiyatlarının pahalanması ve elektronik eşya satımına yasak getirilmesi gibi konular söz konusu olurken, BİM yetkililerinden bilinmeyen bir atak geldi. 

Türkiye'de konut fiyatları hızla artarken ve konut üretimi durma noktasına gelmişken, zincir market görevini bir yana bırakan BİM konut ve araç satış işine giriyor. 

Odatv'den Caner Taşpınar'ın haberine göre, BİM market şirket faaliyetlerinde yeni bir döneme girerek, konut ve araç satışı yapacağını duyurdu. 

Taşpınar'ın Sicil Gazetesi'ndeki 10 Mayıs 2022 tarihli belgedeki bir ayrıntıyı fark etmesi üzerine ortaya çıkan bilgide şu ifadeler yer aldı:

'' Yürürlükteki ilgili mevzuata uymak ve gerekli yasal izinleri almak kaydıyla, şirket, otomobil, minibüs, midibüs, motosiklet, atv, utv, elektrikli bisiklet vb. her türlü motorlu kara taşıtlarının toptan ya da perakende ticaretini, ithalatını, ihracatını (aracılar ile internet TV. vb. üzerinden ticaret dahil) gayrimenkul, konut, işyeri vb. her türlü gayrimenkulün inşası, alımı, satımı, aracılık ve komisyonculuk faaliyetlerini kendi mağazalarında ya da işyeri açmak veyahut e-ticaret yoluyla yapabilir ''

BİM KONUT VE ARAÇ SATIŞINA BAŞLIYOR

Sicil Gazetesi'nde yer alan ifadelere göre BİM'in çok yakında konut ve araç satışına başlayacağı öğrenildi. BİM Birleşik Mağazalar Anonim Şirketi'nden konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak edinilen bilgilere göre konunun doğru olması muhtemel. 

Elektronik cihazları satmasına kısıtlama getirilmeye hazırlanılan BİM'in konut ve araç satışını nasıl yürüteceği ise merak konusu oldu.

Sizce; BİM, zincir marketlerindeki piyasadaki ürünleri değerinden daha ucuza sattığı gibi konutları da uygun fiyatla halk ile buluşturacak mı? Yorumlarınız aşağıdaki yorumlar kısmından yazabilirsiniz.

 

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ne kadar ucuzzzzzzz🤣🤣🤣🤣🤣🤣