BİM'den En Az İlkokul Mezunlarına İş: 20 Şehre Personel Alımı Başvuru Formu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

BİM'den En Az İlkokul Mezunlarına İş: 20 Şehre Personel Alımı Başvuru Formu

BİM marketler tarafından bir ilan yayımlandı ve en az ilkokul mezunlarından çok sayıda personel alınacağına yer verildi.

Finans Magazin 2 Mayıs 2022 21:40 2
BİM'den En Az İlkokul Mezunlarına İş: 20 Şehre Personel Alımı Başvuru Formu

BİM 20 şehirde çok sayıda personel alımı yapacağını açıkladı. 

Türkiye perakende mağazacılık sektörünün öncü kuruluşlarından olan Bim marketler , farklı pozisyonlarda istiihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden yayımlanan ilanlara baktığımızda adaylara en az 4500 5 bin TL civarında maaş verileceği, ilana başvuru yapmak isteyen adayların İŞKUR üzerinden ve Bim marketler aracılığıyla personel alımı yapılacağına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda BİM'in başvurusu devam eden personel alımına ve başvurunun nasıl yapılacağına dair detaylara yer verdik.

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda adayların 20 farklı şehirde farklı kadrolarda çalıştırılacağına yer verildi. 

 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

BİM Marketler bünyesine yapılan personel alımına başvuru yapmak isteyen adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18 yaşından büyük olması gerekmektedir. Bu şartların yanı sıra ilanlara başvuru yapacak adayların çalıştığı işi düzgün ve eksiksiz şekilde yapması gerektiğine yer verilirken yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek adaylar arasından personel alınacağına yer verildi. Müşteri ilişkileri iyi olan lar, gerektiği zaman mesaiye kalabilecek, takım çalışmasına uyum sağlayabilecek adaylar arasından personel alımı yapılacak. 

 

İŞKUR'DA YAYIMLANAN İLANLAR

İŞKUR sayfasına baktığımızda ilanların şu şekilde sıralandığı görüldü:

BAŞVURU

İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alımlarına başvuru yapacak adayların aağıdaki adımları takip ederek İŞKUR sayfasındaki personel alımı ilanlarına başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir. 

esube.iskur.gov.tr internet adresine gidin.

 

İŞKUR e sube sayfasına gittikten sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ ARAYAN yazan kısımdan giriş yapın. Eğer İŞKUR şifreniz yoksa bu ekranda e Devlet girişi yazan kısımdan giriş yapabilirsiniz. 

 

Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan linke tıklayın O linkte tıkladıktan sonra karşınıza iş arama sayfası çıkacak. Bu sayfada İŞYERİ UNVANI yazan kısma BİM BİRLEŞİK yazın ve ARA butonuna tıklayın. 

 

ARA butonuna tıkladığınızda ilanlar aşağıda sıralanacaktır. Bu ilanlara tıklayarak başvur kısmından müracaatınızı yapabilirsiniz.

 

İŞ BAŞVURU FORMU

Bunun yanı sıra BİM kariyer sayfası üzerinden yayımlanan başvuru formunu doldurarak da ilana başvuru yapabilirsiniz. Bim kariyer başvuru formu sayfası aşağıda.

https://www.bim.com.tr/categories/676/hizli-basvuru.aspx

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yardımcı olursanız sevinirim
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bime giren pişman girmeyen de pişman