BİM, Şok ve A101'den Dev Personel Alımı: İŞKUR'dan 6 Bin TL Maaşla 1331 İşçi Alımı Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

BİM, Şok ve A101'den Dev Personel Alımı: İŞKUR'dan 6 Bin TL Maaşla 1331 İşçi Alımı Başladı

A101 , BİM ve ŞOK marketler tarafından yayımlanan ilanlara baktığımızda 1311 personel alımı yapıldığı görüldü. İlanların başvuru bilgileri yazımızda.

İŞKUR İlanları 3 Tem 2022 18:44 0
BİM, Şok ve A101'den Dev Personel Alımı: İŞKUR'dan 6 Bin TL Maaşla 1331 İşçi Alımı Başladı

BİM, A101, ŞOK marketler çok sayıda eleman alımı yapacağını duyurdu.

A101, Şok ve BİM marketler İŞKUR üzerinden son dakika açıklaması yaptı ve en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağını kamuoyuna duyurdu. Yayımlanan duyurulara baktığımızda personel alımı başvuru bilgileri şu şekilde yer aldı:

HANGİ KADROLARA ALIM VAR?

Bim , Şok ve A101 marketler personel alımı ilanlarına baktığımızda aşağıdaki kadrolara alım yapıldığı görüldü

Market Elemanı  

Perakende Satış Elemanı (Gıda)  

Beden İşçisi (Genel)  

Kapalı Depo Görevlisi  

Satış Danışmanı / Uzmanı  

Satış Danışmanı / Uzmanı(Perakende Satış Elemanı (Tezgahtar))  

Diğer İmalat Ve İlgili İşçiler (Elle)  

Reyon Görevlisi  

Kasiyer  

Ambar/Depo Görevlisi  

Teknik Servis Elemanı  

Mağaza Müdürü  

Hamal/Elle Taşıma  

Forklift Operatörü  

Kurye  

Büro İşçisi   

A101 769 PERSONEL ALACAK

Yayımlanan ilanlara baktığımızda A101 marketler bünyesine 769 personel alımı yapılacağı görüldü. Birçok şehre yapılan personel alımları en az ilkokul mezunları arasından yapılıyor olup İŞKUR üzerinden yayımlanan iş ilanları detayları şu şekilde:

A101 personel alımı başvurusu yapmak isteyenlerin https://www.a101.com.tr/kariyer adresindeki başvuru formunu eksiksiz şekilde doldurması gerekmektedir. Öte yandan marketlere giderek başvuru formu özgeçmiş doldurularak da başvuru yapılabiliyor. 

ŞOK 118 PERSONEL ALIMI

Şok marketler tarafından İŞKUR 'da yayımlanan personel alımı ilanlarına baktığımızda 118 personel alımı yapıldığı görüldü. Farklı pozisyonlara en az lise mezunları arasından yapılan personel alımlarının bazıları şu şekilde verildi:

Şok marketlerin personel alımı ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların https://kurumsal.sokmarket.com.tr/insan-kaynaklari/sokta-kariyer/is-basvuru-formu adresinde bulunan başvuru formunu eksiksiz şekilde doldurması ve başvurusunu bu sayfa üzerinden yapması gerekmektedir. 

BİM 424 PERSONEL ALIMI

BİM'in personel alımı ilanlarına baktığımızda çok sayıda şehre personel alımı yapıldığı görülürken başvuruların interent üzerinden ve BİM şubelerinden alındığına yer verildi. İşte o ilanlardan bazıları:

BİM personel alımı başvurusu yapmak isteyenlerin https://www.bim.com.tr/categories/676/hizli-basvuru.aspx adresine gitmesi ve burada başvuru formunu eksiksiz şekilde doldurarak müracaatını yapması gerekmektedir. Başvuru için Bim şubelerinden özgemiş oldurma işlemi de yapılmaktadır. 

Bu illerin yanı sıra marketler, diğer illerde olası personel eksikliği için özgeçmiş kabul ediyor. Marketlere müracaat ederek, yukarıda verilen başvuru formu linklerindne başvurunuzu yaparak iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç