Bilim Kurulu Toplantısı Saati Erkene Alındı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bilim Kurulu Toplantısı Saati Erkene Alındı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının tarihinden sonra saati de değişti.

Sağlık 26 Nisan 2022 10:07 0
Bilim Kurulu Toplantısı Saati Erkene Alındı

Son dakika haberi: Bilim Kurulu toplantısı erkene alındı.

 

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının gününden sonra saati de erkene alındı. Gelen son verilere göre Çarşamba günü yapılması planlanan Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı Salı gününe alınmıştı. Bugün gelen son dakika bilgisine göre toplantının saati de erkene alındı. 

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Çarşamba yapılması planlanan Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının bir gün erkene alındığını söyledi ve "Hayırlı kararları çarşambaya bırakmayalım, salı günü toplanalım. Bilim Kurulu beklenen toplantısını yarın yapıyor" ifadelerini kullandı. 

 

TOPLANTI SAATİ BELLİ OLDU: ERKENE ALINDI

Akşam saatlerinde yapılması beklenen toplantının erkene alındığı açıklandı. Sağlık Bakanlığı kaynaknaklarından alınan son dakika bilgilerine göre toplantının saat 12.00'da başlayacağı öğrenildi. Toplantının 2-3 saat civarında sürmesi bekleniyor. Toplantıdan sonra maske ve diğer kısıtlamaların kaldırılması konusunda açıklama bekleniyor. 

 

BAKAN KOCA SİNYALİ VERDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçtiğimiz gün yaptığı Adıyaman ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca yaptığı açıklamada artık vatandaşlarla tokalaşmaya başladığını söyledi. Bu toplantının çok kritik olduğunu söyleyen Bakan Koca, önemli kararlara imza atılacağını söyledi. Bakan Koca açıklamasında Ben esnafla tokalaşmaya başladım. İşte vatandaşın arasına katılıyoruz. Gençlerle birlikteyiz. Özlemişiz. Bu normali maskesiz yaşamak önemli değil mi?"  ifadelerini kullandı. Öte yandan basın toplantısında maske yasağı kalkacak mı sorusuna Bakan gülümseyerek karşılık verdi. Bu durum da maske kısıtlamasının kalkacağı şeklinde yorumlandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç