Bilecik'te memurların mesai saatleri değişti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bilecik'te memurların mesai saatleri değişti

Bilecik Valiliği'nden bir son dakika açıklaması yapıldı ve kamuda mesai saatlerinin değiştiğine yer verildi.

Çalışma Hayatı 11 Ara 2023 22:37 0
Bilecik'te memurların mesai saatleri değişti

Son dakika: Bilecik'te memurların çalışma saatleri değişti.

Kış saati uygulamasına geçilmemesi nedeniyle vatandaşlar, sabah daha güneş doğmadan evlerindne çıkarak okula ve kamu kurumlarına, fabrikalara ve işyerlerine giderek çalışıyor. Özellikle küçük çocuklar sabahın o saatinde zorluk çekerken saatlerin bu şekilde devam edeceği bildirildi.

Bu konuda ilk somut adım atıldı ve Bilecik Valiliği, kamu personellerin mesai saatlerini değiştirdi. Sabah 8 olan mesai başlangıcı 30 dakika daha ileriye alındı ve karanlıkta memurların işe gelmelerinin önüne geçileceği bildirildi.

Valilik tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, "18 Aralık Pazartesi gününden geçerli olmak üzere; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 100 üncü maddesine göre İlimizde uygulanacak mesai saatleri sabah 08.30-12.30 ve öğle 13.-17.30 olarak düzenlenmiştir. Bazı kamu kurum ve kuruluşlar için özel kanun ve talimatlarla tespit edilmiş olan mesai saatlerinin uygulanmasına ilişkin esaslar saklıdır" ifadelerine yer verildi.

Siz hangi ilde mesai saatlerinin değişmesini bekliyorsunuz? Sizce mesai saatleri kaç olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç