Bien Yapı halka arz sonuçları açıklandı: Borsada işleme ne zaman başlayacak? #BIENY
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bien Yapı halka arz sonuçları açıklandı: Borsada işleme ne zaman başlayacak? #BIENY

BİEN Yapı tarafından yapılan son dakika açıklamasında halka arz sonuçlarına yer verildi. İşte sonuçlar.

Borsa 15 Mayıs 2023 16:10 1
Bien Yapı halka arz sonuçları açıklandı: Borsada işleme ne zaman başlayacak? #BIENY

Son dakika haberi: Bien Yapı halka arz sonuçları açıklandı.

Bien Yapı halka arz başvuru sonuçları açıklandı. Talep toplama sonrası halka arz sonuçlarının açıklanması ile birlikte yatırımcılar, şirketin kaç lot verdiği merak edildi. Peki Bieny hissesi borsada ne zaman işleme başlayacak? Bien Yapı talep toplama sonrası borsada işlem tarihi ne zaman?

Bien Yapı Ürünleri Sanayi Turizm ve Ticaret AŞ Halka arzına ilişkin sonuca baktığımızda "Şirketin toplam 72.326.119 TL nominal değerli payları halka arz edilmiştir. Şirketin 1 TL nominal değerli paylarının halka arz fiyatı 42.80 TL olarak belirlenmiş olup 72.326.119 TL nominal değerli payların satışı sonucunda halka arz büyüklüğü 3.095.557.893.2 TL olarak gerçekleşmiştir" denildi ve halka arza rekor oranda katılım olduğuna yer verildi.

#BIENY #bieny halka arz sonuçları açıklandı.

Kişi başı 36-37 lot (1540₺-1583₺) dağıtım yapıldı.

1.445.610 bireysel yatırımcı katıldı.

BORSADA NE ZAMAN İŞLEME BAŞLAYACAK?

Gelen son dakika bilgisinde halka arz sonuçlarının açıklandığına yer verilirken halka arza katılan vatandaşlar, Bieny borsada işleme başlama tarihinin ne zaman olduğunu araştırmaya başladı. Bu konuda önümüzdeki günlerde henüz bir KAP yayınlanmadı. KAP yayınlanmaması nedeniyle henüz tarih belli değil. Ancak önümüzdeki günlerde konu ile ilgili açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Finans7 olarak beklentimize göre 18 Mayıs tarihinde şirketin borsada işleme başlaması bekleniyor. Söz konusu hissenin işleme başlama tarihinden haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com borsada herhangi bir yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
halka azdan alıp üstüne de ayrıca alım yaptım. Şimdi arz ediliş fiyatının da altında rezil bir hisse sakın yanaşmayın aldığıma bin pişman oldum ben.