Beyoğlu ve Gerede Belediyesi Mühendis ve Veteriner Hekim alımı yapacak: İşte başvuru 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beyoğlu ve Gerede Belediyesi Mühendis ve Veteriner Hekim alımı yapacak: İşte başvuru 2023

İki belediye bünyesine KPSS puanı ile mühendis ve veteriner alımı yapılacağı açıklandı. İlanın başvuru bilgileri yazımızda.

Memur Alımı İlanları 8 Ağu 2023 15:32 0
Beyoğlu ve Gerede Belediyesi Mühendis ve Veteriner Hekim alımı yapacak: İşte başvuru 2023

İki belediyeye kadrolu mühendis ve veteriner hekim alımı yapılacak.

İki şehirde belediye başkanlıkları tarafından ilanlar yayınlandı. Yayınlanan ilanlara baktığımızda iki kadroda istihdam etmek üzere toplamda 5 kamu personel alımı yapılacağına yer verildi. İlana baktığımızda başvuruların Eylül ayı ortasında başlayacağı görüldü.

İLANLAR

BEYOĞLU BELEDİYESİ KAMU PERSONELİ ALIMI İLANI

"Beyoğlu  Belediye Başkanlığı bünyesinde,5393 sayılı Belediye Kanununun 49 uncu maddesi ile Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş pozisyonlara tam zamanlı sözleşmeli personel alınacaktır" ifadeleri ile yayınlanan memur alımı ilanının tam metni için TIKLAYIN

GEREDE BELEDİYESİ MEMUR ALIMI İLANI

"Gerede Belediye Başkanlığı bünyesinde,5393 sayılı Belediye Kanununun 49 uncu maddesi ile Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş pozisyonlara tam zamanlı sözleşmeli personel alınacaktır" ifadeleri ile yayınlanan memur alımı ilanının tam metni için TIKLAYIN

Yerel seçimlere kısa süre kala belediyeler, personel ve işçi eksiklerini tamamlamak için harekete geçti ve çok sayıda personel alımı yapmaya başladı. İlanlar geldikçe haberdar olmak için finans7'yi aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç