Beylikdüzü'nde korkunç olay: Boşanmak isteyen eşini sokak ortasında defalarca bıçakladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beylikdüzü'nde korkunç olay: Boşanmak isteyen eşini sokak ortasında defalarca bıçakladı

İstanbul Beylikdüzü'nden son dakika haberi geldi. Bir kişi, boşanma aşamasındaki karısını defalarca bıçakladı.

3.Sayfa 9 Nisan 2024 0
Beylikdüzü'nde korkunç olay: Boşanmak isteyen eşini sokak ortasında defalarca bıçakladı

Korkunç bir olay meydana geldi: Bir kişi, boşanma aşamasındaki eşine bıçakla saldırdı.

Önceki gün akşam saat 20.00 sularında korkunç bir olay meydana geldi. Gelen bilgilere göre İstanbul'un merkez Beylikdüzü İlçesi Adnan Kahveci Çamlıtepe Caddesi'nde iddialara göre Murat B. adlı kişi, şiddetli geimsizlik nedeniyle kendisine boşanma davası açan eşi Şeyda Nur B. adlı kişiye saldırdı ve elindeki bıçakla kadını defalarca bıçakladı.

Çevrede olayı gören vatandaşlar müdahale etmek istese de saldırgan onlara da bğaırdı. hemen vatandaşlar durumu sağlık ile polis ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede bölgeye gelen polis ekipleri, bıçaklı saldırgan Murat B'yi yakalayıp gözaltına alırken sağlık personelleri, hemen yaralı kadına ilk müdahalesini yaptı ve ağır yaralı olduğu tespit edilen kadını hemen hastaneye kaldırdı.

Konu ile ilgili polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Olay anı bir vatandaş tarafından anbean çekilirken görüntülerde Murat B'nin eşine, elindeki bıçakla defalarca saldırdığı görülüyor. Çevredeki vatandaşların ise saldırganı ikna etmeye çalıştığı görülüyor.

Polis ekipleri tarafından Adnan Kahveci Mahallesi Ihlamur Caddesinde yakalanıp gözaltına alınan Murat B. adlı kişi emniyete götürüldü.

AĞIR YARALI KADININ KALBİ 3 DEFA DURDU

Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan kadının ise 3 defa kalbinin durduğu, doktorların müdahalesi sonrası tekrar çalıştırıldığı öğrenildi. Kadının tedavisi hastanede devam ediyor.

Emniyete götürülen saldırganın ifadesi bugün alınacak. Olay ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç