Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy Yuvadan Uçuyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy Yuvadan Uçuyor!

Bu sezon Beşiktaş'ta gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin radarına giren Semih Kılıçsoy'da flaş bir gelişme yaşanıyor! İşte haberin detayları...

Spor 16 Mart 2024 0
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy Yuvadan Uçuyor!

Beşiktaş'ın son dönemdeki performansıyla en dikkat çeken futbolcusu, Avrupa'nın ünlü kulüplerinin radarına girdi. Genç futbolcunun sezon sonunda siyah-beyazlı takımdan ayrılması bekleniyor.

Süper Lig'de oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisinde siyah-beyazlıların genç yıldızı Semih Kılıçsoy için derbiye adeta Avrupa takımlarının scout ekibi yağdı.

AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE
Gösterdiği performansla Avrupa devlerinin radarına giren 18 yaşındaki futbolcuyu, İngiltere'den Manchester City ve Arsenal, İspanya'dan Atletico Madrid, Almanya'dan Borussia Dortmund ve Leipzig, İtalya'dan ise Juventus ile Napoli'nin gözlemcilerinin takip ettiği öne sürüldü.

BEŞİKTAŞ'IN BU SEZON EN GOLCÜ OYUNCUSU
Fanatik'te yer alan habere göre, bu sezon 10 gol atıp 2 asistlik performans gösteren Semih Kılıçsoy için sezon sonunda Beşiktaş'ın kapısını çalacak ilk kulübün ise Borussia Dortmund olduğu öne sürüldü. Alman devinin genç futbolcu için siyah-beyazlı kulüple temasa geçeceği kaydedildi.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç