Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal Takımdan Ayrılıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal Takımdan Ayrılıyor!

Devre arası transfer döneminde kadro planlamasını yapmaya devam eden Beşiktaş'ta, Rachid Ghezzal bir başka süper lig ekibine transfer oluyor! İşte haberin detayları...

Spor 7 Şubat 2024 0
Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal Takımdan Ayrılıyor!

Ara transfer dönemimin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, Cezayirli oyuncusu Rachid Ghezzal ile yollarını ayırmak için geri sayıma geçti. Yıldız oyuncunun yeni durağı herkesi şaşırttı.

Transfer çalışmalarını Portekizli teknik adam Fernando Santos yönetiminde sürdüren Beşiktaş, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız oyuncusu Rachid Ghezzal ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

İç sahada alınan Fenerbahçe yenilgisi sonrasında kadro dışı bırakılan, daha sonrasında ise affedilen Cezayirli oyuncunun Beşiktaş'tan ayrılmak üzere olduğu öne sürüldü.

Beşiktaşlı futbolcu Rachid Ghezzal'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

ANTALYASPOR İLE ANLAŞMA YOLDA

F5 Haber'in aktardığına göre; Cezayirli yıldız futbolcunun yeri durağı, Sergen Yalçın yönetimindeki Antalyaspor olacak. Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Akdeniz ekibinin, deneyimli oyuncunun transferi için kolları sıvadığı öne sürüldü. Sezon sonuna kadar beklenmesi planlansa da, devre arasında yapılacak bir teklifin de masada olduğu iddia edildi.

GHEZZAL'IN PERFORMANSI

Son iki sezondur yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formundan bir miktar uzak kalan Cezayirli oyuncu, bu sezon tüm kulvarlarda 20 maçta görev aldı. Bu maçlarda 1 gol ve 4 asistlik performansıyla takımına katkı sağladı.

Beşiktaş'ın transferleri Ghezzal'ı sevindirdi - Son Dakika Haberleri

MALİYETİ VE GELECEĞİ

Leicester City'den önce kiralık olarak kadroya katılan, sonra 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Beşiktaş'a transfer olan Ghezzal, yıllık 2.2 milyon Euro gibi bir maaş alıyor. Bu transfer, hem Ghezzal için yeni bir başlangıç hem de Antalyaspor için önemli bir güç kazanımı olabilir.

Bu hamle, Süper Lig'de dengeleri değiştirecek bir gelişme olarak görülüyor. Hem Beşiktaş hem de Antalyaspor açısından yeni bir dönemin habercisi olan bu transfer, taraftarları ve futbol severleri şimdiden heyecanlandırmaya başladı. Sergen Yalçın'ın bu transferde ısrarcı olduğu öne sürüldü.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç