Beşiktaş'ta Fernando Santos İle Yollar Ayrılıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beşiktaş'ta Fernando Santos İle Yollar Ayrılıyor!

Beşiktaş'ta gösterdiği kötü performansla tepkileri üzerine toplayan Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! İşte haberin detayları...

Spor 20 Mart 2024 0
Beşiktaş'ta Fernando Santos İle Yollar Ayrılıyor!

Portekizli hoca Fernando Santos ile tekrardan başarılar elde etmek isteyen Beşiktaş yönetimi, deneyimli hoca teknik adamla 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Beşiktaş kariyeri boyunca istediği performansı gösteremeyen Santos, taraftarlar ağır eleştiriler almıştı. Şuan için Fernando Santos'un istifası gibi bir konu gündeme gelmedi ancak Beşiktaş yöneticileri teknik direktör arayışına başladı.

SÜRPRİZ İSİM TAKIMIN BAŞINA GETİRİLİYOR

Azerbaycanlı gazeteci Elçin Cafarov'un haberine göre, Beşiktaş'ın Fernando Santos ile yolları ayıracağını ve boşalan teknik direktörlük koltuğuna Qurban Qurbanov'u getireceklerini belirtti. Sabah'a özel açıklamalarda bulunan Cafarov "Evet, Beşiktaş'ın Fernando Santos ile yollarını ayırması durumunda Qurban Qurbanov'u listenin en başına aldığı doğru. Özellikle belirtmek isterim ki Beşiktaş Kulübü'nden Qurban Qurbanov'a 'Sezon sonunda uygun olursanız sizinle görüşme yapabilir misiz?' şeklinde bir telefon da geldi." yorumunda bulundu.

Qurban Qurbanov, Xabi Alonso'ya halı hediye etti- Son Dakika Spor Haberleri  | NTVSpor

Azerbaycan ekibi Karabağ’ın teknik direktörlüğünü yapan Qurban Qurbanov, takımıyla UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etmişti. Azerbaycan ekibi son 16 Turu’nda Alman ekibi Bayer Leverkusen’e elenmişti.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç