Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörünü Buldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörünü Buldu!

Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni teknik direktörünü buldu! İşte o isim ve haberin detayları...

Spor 23 Ara 2023 0
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörünü Buldu!

Rıza Çalımbay ile yaşanan ayrılık sonrasında vakit kaybetmeden teknik adam arayışlarına başlayan Beşiktaş, yeni hocasını İspanya'da buldu.

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta karşılaşmasında sahasında ağırladığı Alanyaspor'a 1-3 mağlup olan Beşiktaş, karşılaşmanın ardından Rıza Çalımbay ile yollarını ayırdı. Siyah-beyazlı ekibin yeni teknik adamının kim olacağı merak konusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Ernesto Valverde gündeme alındı.. - Duhuliye

Çalımbay ile yollarını ayırdıktan sonra vakit kaybetmeden teknik adam arayışlarına başlayan Beşiktaş, Barcelona'nın eski teknik adamını gündemine aldı.

Kartal, 2022 yılının Temmuz ayından bu yana İspanyol ekibi Athletic Bilbao'yu çalıştıran İspanyol teknik adam Ernesto Valverde'yi gündemine aldı. Sezon sonunda İspanyol ekibiyle olan kontratı sona erecek olan 59 yaşındaki teknik adamla ilk temasın kurulduğu öne sürüldü.

Beşiktaş, teknik direktörlük için Ernesto Valverde'nin kapısını çaldı

2017-2020 yılları arasında Barcelona'yı çalıştırarak İspanyol devinde 4 şampiyonluk yaşayan tecrübeli teknik adamla kısa süre içerisinde görüşme yapılacak.

Tecrübeli teknik adamla kısa süre içerisinde masaya oturacak olan siyah-beyazlı ekip, görüşmenin olumlu geçmesi halinde başarılı teknik adamla sözleşme imzalayacak.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç