Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Sergen Yalçın Mı Oluyor? Açıklama Geldi!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Sergen Yalçın Mı Oluyor? Açıklama Geldi!

Devre arası transfer döneminde kadrosuna teknik direktör katmak isteyen Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor! İşte haberin detayları...

Spor 27 Ara 2023 0
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Sergen Yalçın Mı Oluyor? Açıklama Geldi!

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın teknik direktör listesinde yer alan Sergen Yalçın, siyah-beyazlı takımın Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar'ın açıklamaları hakkında konuştu. Yalçın, "Şu saate kadar bana gelen bir teklif ya da görüşme olmadı" dedi.

Beşiktaş ta Sergen Yalçın heyecanı İşte son gelişmeler | beIN SPORTS  Türkiye - beinsports.com.tr/

Beşiktaş'ta son teknik direktör Rıza Çalımbay'ın görevi bırakmasının ardında aday isimler konuşulmaya başlandı. Gündeme gelen isimlerden biri ise Beşiktaş'ta forma giyen aynı zamanda bir dönem teknik direktörlük görevini de üstlenen Sergen Yalçın oldu.

UÇAR: YALÇIN TEKNİK DİREKTÖR ADAYLARIMIZDAN BİRİ
Siyah-beyazlı takımda Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Hatayspor maçının ardından "Sergen Yalçın teknik direktör adaylarımızdan biri" açıklamasında bulunmuştu.

İşte Beşiktaş'ta teknik direktörlük için öne çıkan adaylar!

YALÇIN: BENİ KİMSE ARAMADI
Beşiktaş'ın başında şampiyonluk yaşayan Sergen Yalçın, Duhuliye'ye yaptığı açıklamada "Feyyaz Uçar'ın açıklamalarını ben de izledim, ama şu saate kadar bana gelen bir teklif ya da görüşme olmadı. Beşiktaş'tan bir teklif gelirse o zaman konuşuruz, şu an itibari ile beni kimse aramadı" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç