Beşiktaş'a Süper Orta Saha!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beşiktaş'a Süper Orta Saha!

Beşiktaş yıldız orta saha transferinde sona yaklaştı. İşte yıldız isim ve detayları...

Spor 16 Haz 2023 18:26 0
Beşiktaş'a Süper Orta Saha!

Süper Lig’de yeni sezon öncesi Şenol Güneş önderliğinde iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Beşiktaş’ta önemli gelişmeler yaşanıyor. Gazeteci Serdar Sarıdağ, Skorer TV canlı yayınında Nergis Aşkın’ın sorularını yanıtladı. Sarıdağ, Beşiktaş’ın gündeminde yer alan yıldız isimleri duyurdu.

“MILAN’DAN REBIC GÜNDEMDE”

“Şenol Güneş’e sorduğunuzda transferlerin kampa yetişmesini ister. Ben transferlerin daha kampa yetiştiği bir dönem hatırlamıyorum. Avrupa’daki takımların kadrolarında düşünmediği isimler için Türk takımları bekliyor. Bütün takımlar yine bu dönemi bekleyecek. Beşiktaş’ta mevkiler belli ve planlar hazır. Saiss gitmeden Saiss’in yerine adam almazlar. En çok istenenlerden biri Amartey ve Tormena… Bu isimler son transfer döneminde de gündeme gelmişti. Bu transferler kolay transferler değil çünkü bu isimlerin birçok talibi da oluyor.

Beşiktaş, yıllık 7-8 milyon euro kazanan yıldız oyuncuların maaşlarının bir bölümünü kulübün karşılayacağı bir formül üzerinde çalışıyor. Takımlar genelde göndereceği kulübün teknik direktörlerine kadar bakıyorlar. Şenol Güneş’in geçmişte Gomez’in yeniden Almanya Milli Takımı’na seçilmesinde önemli pay sahibi olmuştu. Aboubakar’ı yeniden ayağa kaldırdı. Milan’da forma giyen Rebic de bu planlamanın içinde. Maaşının büyük bir bölümünün Milan’dan karşılanması bekleniyor. Henüz ismi basına düşmemiş bir kanat oyuncusu ile orta saha oyuncusu da gündemde. Beşiktaş isimleri gizli tutuyor.”

“RENATO SANCHES, BEŞİKTAŞ’A ÖNERİLDİ”

“Renato Sanches’in menajeri oyuncusunu Beşiktaş’a da öneriyor. Beşiktaş’ın birinci önceliği Redmond… Mutlaka tekliflere bakacak. Son kararı ya eşi ya Redmond verecek. Redmond karar verirse Beşiktaş’a gelir. Sonuçta İngiltere’de kurulu düzeni olan insanlardan bahsediyoruz. Cenk Tosun bu yüzden ABD’ye gitmedi. Bu işler çok kolay değil. İskandinav ve eski Yugoslavya’dan da stoper adayları var. Partizan’da Markovic diye bir stoper var onu önermişler ama Beşiktaş alır mı almaz mı onu bilemiyorum.”

“N’KOUDOU SON MAÇTA OLMADIĞI İÇİN ALINMIŞ”

“Welinton, Atiba, Dele Alli ve N’Koudou takımdan ayrıldı. N’Koudou kimseyle vedalaşmadan ayrıldı. Atiba gibi vedalaşmak istemiş son maç kadrosunda olmayınca alınmış. Yapacak bir şey yok. Şampiyonlukta payı var kabul.”

“SAISS’E KATAR’DAN İLGİ VAR”

“Beşiktaş, Saiss konusunda haklı çünkü kalırsa forma giyecek. Gitmek istiyorsa bunun bir bedeli var. Beşiktaş, 2-3 milyon euroya Saiss’i bırakmaz. Onun yerini doldurmak için stoperi nasıl bulacaksın? Weghorst’ta böyle olmuştu. Antalyaspor maçındaki puan kaybına neden oldu. Katar’dan çok isteyen takım var Saiss’i… Nasıl İlhan Mansız, Japonya’daki Dünya Kupası’ndan sonra transfer oldu Saiss konusunda da Katar’dan bir ilgi var. Katar’a giderse çok iyi para kazanacak.”

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç