Beşiktaş Yıldız Oyuncuyu Kadrosuna Katıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beşiktaş Yıldız Oyuncuyu Kadrosuna Katıyor!

Yaz transfer sezonu çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, yıldız oyuncuyu kadrosuna katıyor! İşte haberin detayları...

Spor 31 Mart 2024 0
Beşiktaş Yıldız Oyuncuyu Kadrosuna Katıyor!

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesinde yer almayı hedefleyen Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, 76 milyon euroluk süper golcüyü kadrosuna katmak için resmen düğmeye bastı.

Bu sezon tarihinin en başarısız dönemlerinden birini yaşayan Beşiktaş, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına başladı. Sezon sonunun yaklaşmasıyla takviye operasyonuna başlayan siyah-beyazlı ekip, 76 milyon euroluk süper golcüyü gözüne kestirdi.

Patrik Schick - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Gelecek sezon hayata geçecek yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyunculara yönelmeyi planlayan Beşiktaş, gözünü golcü takviyesine dikti. Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar ile vedalaşmaya hazırlanan siyah-beyazlı ekip, yeni golcüsünü şimdiden belirledi.

Süper Lig'deki son üç karşılaşmadan yenilgiyle ayrılan siyah-beyazlı ekip, transferde önceliği hücum hattına verdi. Gol yollarındaki kaliteyi artırmayı hedefleyen Beşiktaş, forvet takviyesi için düğmeye bastı.

Fernando Santos yönetimindeki siyah-beyazlı ekip, Almanya Bundesliga'da şampiyonluğa yürüyen Bayer Leverkusen'in 28 yaşındaki Çek golcüsü Patrik Schick'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Patrik Schick: Who is Bayer Leverkusen's free-scoring Czech forward? |  Bundesliga

Siyah-beyazlı ekibin, 1,91'lik Çek golcüyü transfer listesine aldığı ve yıldız golcü için şimdiden maliyet araştırması yapmaya başladığı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 22 milyon euro olan Çek golcü bu sezon Leverkusen forması altında 20 karşılaşmada görev alırken takımına 10 gol 2 asistlik katkı sundu. 28 yaşındaki Çek golcü için bugüne dek toplamda 76 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Futbol hayatı boyunca toplamda 271 karşılaşmada görev alan Çek yıldız, bu karşılaşmalarda 92 gol 21 asiste imza attı. Çek golcünün Alman deviyle 2027 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç