Beşiktaş Pepe Transferini Bitiriyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beşiktaş Pepe Transferini Bitiriyor!

Beşiktaş yeni sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor! Pepe transferinde Beşiktaş, sona yaklaştı! İşte haberin detayları...v

Spor 15 Ağu 2023 13:12 0
Beşiktaş Pepe Transferini Bitiriyor!

Beşiktaş, bir süredir transferi için görüşmeler sürdürdüğü Nicolas Pepe ile her konuda anlaşmaya vardı.

Süper Lig’in ilk haftasında Fatih Karagümrük karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle 3 puanı hanesine yazdıran Beşiktaş, bonservisi Arsenal’de bulunan sağ kanat oyuncusu Pepe ile her konuda anlaşma sağladı.

TRT Spor’un haberine göre Nicolas Pepe ile el sıkışan siyah-beyazlılar, Fildişi Sahilli yıldızın Arsenal’den bonservisini almasını bekliyor.

Geçen sezon kiralık oynadığı Nice ile Ligue 1’de 19 karşılaşmaya çıkan Pepe, 6 gol ve 1 asistle 7 gole direkt katkı sağladı.

80 MİLYON EURO’YA ARSENAL’E TRANSFER OLDU
Profesyonel futbol hayatına 2015-16 sezonunda Fransa’nın Angers ekibinde başlayan Nicolas Pepe, 2017-18 sezonunda 18 milyon Euro’ya transfer oldu. Fildişi Sahilli yıldız, burada gösterdiği büyük başarının 2 sezon ardından 80 milyon Euro’ya İngiliz devi Arsenal’e transfer oldu.

Arsenal’de beklenen performansı gösteremeyen Pepe, geçen sezonu Fransa’nın Nice ekibinde kiralık olarak geçirdi.

Premier Lig’de 80 maçta Arsenal’in formasını giyen28 yaşındaki kanat oyuncusu, 16 gol ve 9 asist ile 25 gole doğrudan etki etti.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç