Beşiktaş Jamaal Lascelles'in Peşinde!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beşiktaş Jamaal Lascelles'in Peşinde!

Transferde yavaş adımlar atan Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor! İşte Jamaal Lascelles transferi ve detaylar...

Spor 26 Ağu 2023 18:40 0
Beşiktaş Jamaal Lascelles'in Peşinde!

Beşiktaş, transfer çalışmalarında savunma hattına öncelik verirken, dikkat çekici bir isim gündeme geldi: Jamaal Lascelles.

Sky Sports’un haberine göre, Beşiktaş yönetimi, Newcastle United forması altında mücadele eden deneyimli stoper Jamaal Lascelles’a ilgi gösteriyor ve kısa süre içinde resmi temaslar kurmaya hazırlanıyor.

Haberde, 29 yaşındaki oyuncunun mevcut kulübü Newcastle United’da mutlu olduğu, ancak daha fazla süre alabileceği bir takıma geçme düşüncesine de sıcak baktığı vurgulandı.

GEÇEN SEZON SERGİLENEN PERFORMANS

Geçtiğimiz sezon boyunca Newcastle United formasıyla toplam 11 resmi maça çıkan İngiliz savunmacı, bu süre zarfında fileleri 1 kez havalandırmayı başardı.

Beşiktaş’ın, savunma hattını güçlendirme amacıyla Jamaal Lascelles gibi tecrübeli bir oyuncuyu transfer etmeye yönelik ilgisi, transfer sezonunun nabzını yükseltiyor. Taraftarlar ve futbol otoriteleri de bu olası transfer girişimini yakından takip ederken, Beşiktaş’ın defansif gücünü artırma stratejisinin ne şekilde sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç