Beşiktaş Eski Yıldızını Yeniden Kadrosuna Katıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beşiktaş Eski Yıldızını Yeniden Kadrosuna Katıyor!

Devre arası transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, eski yıldızını yeniden kadrosuna katmak istiyor! İşte transferin detayları...

Spor 5 Ara 2023 0
Beşiktaş Eski Yıldızını Yeniden Kadrosuna Katıyor!

Devre arasında yapacağı takviyeler ile şampiyonluk yarışına ortak olmak isteyen Beşiktaş, 41 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı

Pazar günü yapılan seçim ile yeni başkanını seçen Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Bu sezon şampiyonluk yarışının gerisinde kalan siyah-beyazlı ekip, kış transfer döneminde tarihi bir transfer operasyonunu gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

Talisca Şampiyonlar Ligi'nde rekor peşinde

Sezonun başladığı günden bu yana beklentilerin altında kalan Beşiktaş, 11 Ocak'ta açılacak olan kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için kolları sıvadı. Hasan Arat yönetiminde devre arasında yapılacak takviyeler ile şampiyonluk yarışına ortak olmayı amaçlayan Beşiktaş, 41 milyon euroluk süper yılda kancayı taktı.

Transfer çalışmalarını Rıza Çalımbay, Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar yönetiminde sürdüren siyah-beyazlı ekip, gol yollarını güçlendirme kararı aldı.

TARİHİ HAMLE
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Brezilyalı süper yıldız Talisca'yı Beşiktaş'a transfer etmek için futbolcu transferlerinde öncelik konusunda prensip anlaşmasına vardığı Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr Başkanı Musalli Al-Muammar ile bir araya gelecek ve süper yıldızı takıma kazandırmak için hamle yapacak.

Goal.com Türkçe

2016-2018 yılları arasında Beşiktaş formasını terleten golcü futbolcu, siyah-beyazlı forma altında 80 maçta görev alırken takımına 37 gol 14 asistlik katkı sundu.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan 29 yaşındaki süper yıldızın Beşiktaş'a geri dönmeye sıcak bakabileceği öne sürüldü. Futbol hayatı boyunca 332 maçta görev alan golcü futbolcu, bu karşılaşmalarda 160 gol 41 asiste imza attı. Yıldız golcü için bugüne dek toplamda 41 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç