Beşiktaş Eric Dier'i Transfer Ediyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beşiktaş Eric Dier'i Transfer Ediyor!

Dinamo Kiev'i deplasmanda 3-2 mağlup eden Beşiktaş'ta flaş bir transfer gelişmesi yaşanıyor! İşte Eric Dier transferi ve detaylar...

Spor 25 Ağu 2023 12:43 0
Beşiktaş Eric Dier'i Transfer Ediyor!

Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica transferleri ile kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, stoper takviyesi için gözünü İngiltere'ye dikti. Kartal, 18 milyon euroluk tecrübeli savunma oyuncusunu gözüne kestirdi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'in konuğu olan Beşiktaş, rakibini 2-3 mağlup ederek ikinci maç öncesinde büyük avantaj elde etti. Bu sezon üç kulvarda başarılı sonuçlar elde etmeyi amaçlayan siyah-beyazlı takımda transferde sıcak saatler yaşanıyor.

Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i 2-3 mağlup ederek Konferans Ligi play-off turunda büyük avantaj elde eden Beşiktaş, gözünü İngiltere'ye dikti.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Bakhtiyor Zaynutdinov ve Milot Rashica'yı kadrosuna katan Beşiktaş, stoper transferinde düğmeye bastı.

Bu sezon üç kulvarda başarılı sonuçlar elde etmeyi amaçlayan siyah-beyazlı ekip, Takvim'in İngiliz basınından derlediği habere göre; Tottenham forması giyen İngiliz stoper Eric Dier’ı transfer etmek için Ada ekibi ile görüşmelere başladı.

Kartal'ın İngiliz ekibi ile resmi görüşmelere başladığı öne sürülürken oyuncunun menajeri ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği iddia edildi. Haberde ayrıca İngiliz stoperin Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakabileceği kaydedildi.

Tottenham ile olan sözleşmesinin son yılına giren ve Ada ekibinin kadrosunda düşünmediği tecrübeli stoperin bu yaz takımdan ayrılması bekleniyor. 18 milyon euro piyasa değeri bulunan 29 yaşındaki tecrübeli stoper geçen sezon 42 maçta sahaya çıkarken 2 gol,1 asiste imza attı.

Başarılı savunma oyuncusu İngiltere formasını ise 49 maçta terletirken 3 gol kaydetti.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç