Beşiktaş Aradığı Forveti Almanya'da Buldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Beşiktaş Aradığı Forveti Almanya'da Buldu!

Devre arası transfer döneminde kadrosuna forvet transferi yapmak isteyen Beşiktaş, yıldız oyuncuyla görüşmelere başladı! İşte transferin detayları...

Spor 19 Ara 2023 0
Beşiktaş Aradığı Forveti Almanya'da Buldu!

Kış transfer döneminde hücum hattına 'yıldız' takviyeler yapmayı hedefleyen Beşiktaş, 76 milyon euroluk golcü futbolcuyu kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Kartal, 16 yıl sonra bir ilke imza atmak için şimdiden kolları sıvadı.

Trendyol Süper Lig'in 15. hafta karşılaşmasında iç sahada alınan Fenerbahçe yenilgisi sonrasında Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar'ı bırakan Beşiktaş, yeni golcü arayışlarına başladı. Kartal, 16 yıl sonra transferde bir ilke imza atmak için 76 milyon euroluk golcü futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Patrik Schick: Who is Bayer Leverkusen's free-scoring Czech forward? |  Bundesliga

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde hücum hattını güçlendirmeyi amaçlayan Beşiktaş, golcü arayışlarına başladı. Kış transfer döneminde Aboubakar ile yolları ayırması beklenen siyah-beyazlı ekip, 76 milyon euroluk golcü yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

KARTAL'A 76 MİLYON EUROLUK GOLCÜ
Devre arasında birçok oyuncusuyla yolları ayırmayı planlayan siyah-beyazlı ekip, bir yandan da kadrosuna yıldız isimleri katmayı hedefliyor. Kartal, bu doğrultuda gözünü Almanya'ya dikti.

Beşiktaş, Alman devi Bayer Leverkusen forması giyen Çekyalı santrfor Patrik Schick'i transfer listesine ekledi.

Aboubakar ile yollarını ayırmak isteyen siyah-beyazlı ekibin, Kamerunlu futbolcunun yerine Schick'i düşündüğü ve kısa süre içerisinde golcü futbolcunun transferi için hamle yapmaya hazırlandığı öne sürüldü.

Patrik Schick: 'My coach told me I'd never make it at the top level' | The  Independent

Bu sezon Bundesliga'da şampiyonluğa yürüyen Leverkusen forması altında 8 maçta görev alarak 3 gol 1 asiste imza atan golcü futbolcunun düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma transfer olmak istediği ileri sürüldü.

16 YIL SONRA İLK KEZ
Güncel piyasa değeri 22 milyon euro olan 27 yaşındaki golcü futbolcu için bugüne dek toplamda 76 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Kartal, Çekyalı golcüyü kadrosuna katması halinde 16 yıl aradan sonra ilk kez bir Çekyalı futbolcu transfer etmiş olacak. Siyah-beyazlı ekip, son olarak 2008 yılında savunma oyuncusu Tomas Sivok'u kadrosuna katmıştı.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç