Berat Albayrak İmaj Değiştirdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Berat Albayrak İmaj Değiştirdi

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak, aylar sonra görüntülendi. İşte yeni imajı ve görüntülendiği yer.

Finans Magazin 20 Tem 2022 23:27 0
Berat Albayrak İmaj Değiştirdi

Son dakika : Berat Albayrak aylar sonra kameralara takıldı.

Hazine ve Maliye , Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Berat Albayrak, aylar sonra kameralara yansıdı. Gelen son görüntülerde Albayrak'ın imaj değişikliği yaptığı görüldü.

2020 yılı Kasım ayında sosyal medya platformu Twitter 'da bulunan hesabını kapatan ve Instagram adresi üzerinden istifa mektubu yayınlayıp görevinden çekilen, daha sonra Instagram hesabını da kapatan Albayrak, istifası sonrasında uzun süre gündemde görünmemiş, sadece birkaç yerde kameralara takılmıştı. Son olarak Cuma namazında safta vaaz dinlerken görüntülenen, Paris'te tatil yaparken görüntülenen Alb ayrak , en son Trabzonspor'un şampiyon olduğu arşılaşmada ağlarken kameralara yansımıştı

İDDİA: LONDRA'DA

Gelen son görüntülerde imaj değişikliğine gittiği görülen , sakallarını kestiği , daha genç bir görüntü çizdiği görülen Berat Albayrak'ın İngiltere'nin başkenti Londra'da olduğu iddia edildi. 

Güneş gözlüğü takmış ve şapka ile gezdiği aşağıdaki fotoğraf sosyal medya üzerinde gündem oldu.

BERAT ALBAYRAK KİMDİR , NE MEZUNU?

Berat Albayrak, Türk iş adamı ve siyasetçidir. Türkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ile Türkiye Hazine ve Maliye Bakanı olarak görev yapmıştır. 21 Şubat 1978 doğumlu olan Albayrak, Esra Erdoğan ile 2004 senesinde dünya evine girdi. Çocuklarının isimleri ise Ahmet Akif Albayrak, Emine Mahinur Albayrak, Hamza Salih Albayrak, Sadık Eymen Albayrak'tır.

Eğitimi: Lubin School of Business (2002), Kadir Has Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç